Ögonen går i kors

Kom i säng senare än vanligt och det betyder ju att jag läste allt för länge, meeen var ju bara tvungen att läsa :p

Klockan är mycket,för mycket och mina ögon går i kors utav trötthet..

Godnatt

// M




Söndag kväll

Skönt att inte behöva bry sig så värst om klockan för att jobb kallar dan efter..

Vårt troll var uppe och i fult bus till sju då moster och per gick hem. Hoppas han var så pass slut så han sover hela natten ;))

Älskling och jag sitter i varsitt hörn och glor på skilda världar ;)) boken lockar så ska nog snart gå upp och krypa ner och läsa ännu mer innan sovdags ;))


// M




Smittad

Idag fick trollet besök utav en annan pojke som har vattenkoppor så nu hoppas vi att han blivit smittad och att dom ploppar upp om två veckor ;))

Vi har även grillat ikväll och bjöd över syster och per på mat, och nu busar dom som bara den med vårt troll ;))

Hoppas han sover gott ikväll ;))


// M




Uppe tidigt

Trollet vaknade tidigt men sov faktiskt hela natten mellan oss, kors i taket.

Älskling och trollet åkte precis för att fixa bilen och jag ska passa på att ta mig en skön dusch och göra mig i ordning i lugn och ro ;))

// M




Dumma tänder :(

Trollet vaknade och var så ledsen :( näsan började rinna tidigare idag och han hostar även nu och är ledsen och gnällig, den vanliga symtomen på att det är tänder på g, tack och lov för Alvedon. Nu ska den bara hjälpa så vårt troll finner ro och kan somna men hoppas på det snart då han är väääädigt trött..

Ikväll/natt får han somna mellan oss i vår säng och kanske till och med sova där hela natten, vi får väl se hur mycket plats han tar ;p


// M




Påskafton

Med god påsk middag hos älskling mormor med farmor,Ralf,farbror Viktor,Sofie,Daniel och Malin. Mycket trevlig kväll med god mat,gott dricka och kaffe ;))

Trollet gick fullt ut och levde rövare till en början men vart sen trött och lugnare.

Nu är vi hemma och han sover som en stock.
Hoppas på att han är helt slut och sover hela natten..

I morgon ska vi smitta trollet med vattenkoppor så håller tummarna på att han blir smittad,hoppas hoppas hoppas!!

Trollet tog även premiären att gå ute helt själv med sina nya skor ;))

// M




Helt slut

Efter ännu en natt med ett vaket troll så är ja nu sjukt trött, hur ska denna dan sluta ?

Har fortfarande frågetecken om varför han vaknar på nätterna och inte vill somna om, har provat med allt men inget duger eller hjälper!
Små barns livet är inte alltid roligt och jag är sliten morsa ;p haha!!


// M




Godnatt

Efter att trollet varit uppe 1 1/2-2 timmar längre än vanligt somnade han äntligen, usch, ingen mer eftermiddags vila för honoms del ;p

I morgon går vi tillbaka till dom vanliga rutinerna och får stå ut med en gnällig unge :p

Nu tänker denna slitna mamman krypa tills säng och läsa ännu mera i min bok innan ja däckar ;p


// M




Eftermiddags vila

Trollet somnade i vagnen när vi gick hem från farfar, sov knappt en halvtimme och nu har vi ett helvete att få honom i säng. Så i fortsättningen blir det ingen eftermiddags vila för honom punk slut! :p

// M




Trevlig eftermiddag

Hos farfar och Mari med god mat,gott kaffe och tårta ;))

Trollet fick ett stort påskägg utav farfar och Mari, två par skor och en bil ;))

Och innan kom mormor och morfar Kenneth med påskägg ;)) ännu en bil,pengar och chocklad (till mamma ;)) ) haha!!

Trollet har precis ätit kvällsmat och nu är det bad dags ;))

// M




Långfredagen

Idag är ja extremt trött då vår son fick för sig att vakna i natt och skulle inte sova fast han var så trött och gnodde sig i ögonen, inte ens mamma och pappas säng dög, efter några vakna timmar med lek somnade han äntligen om, men är ändå sjukt trött, små barns livet är ingen dans på rosor jämt.


Skulle tvättat men orkar verkligen inte så boka om till i morgon.

Idag ska vi till farfar och Mari och käka middag och sen ska vi inte göra ett skit mer idag ;p


Ska ta och hoppa in i en dusch och bädda rent i ännu en säng, har fixat med trollets tavlor med hand och fot avtryck som ska få komma upp på vägen efter att ha legat och samlat damm allt för länge.


Glad påsk på er mina kära läsare.


// M




Lång ledigt

Älskling jobbade bara halv dag så nu är vi lediga ända fram till tisdag morgon ;)) så himla skönt ;))

Ska snart klä på oss och ta en promenad ut till lager för att köpa lite nytt till trollet som han ska få i påsk ägget;))


// M




Just det

Vårat internet har inte funkat på ca 2 veckor men nu funkar det igen ;))

Ska klä på oss och åka till öf nu ;))


// M




Godnatt

Totalt slut, däckade nästan i soffan så beslöt oss för att lägga oss istället fast klockan var lite..

Har läst ett par sidor i min snuskiga bok men håller faktiskt med om att andra boken är bättre än första, inte lika mycket snusk..

Nu ska ja burra in mig i täcket och sova,klockan är Satt på sju i morgon bitti och hoppas på en lugn natt..


// M




Besök

Ikväll fick besök utav farmor och Ralf som vi även bjöd på mat ;))

Älskling och jag passade på att åka och handla medan dom var här och lekte med trollet.

Trollet var uppe och lekte en massa tills han vart så lugn och trött. Visade sig även att han hade feber ikväll, så en med en Alvedon i kroppen och välling o magen hoppas vi nu på att han sover hela natten..

Är inte morgon gnällig och jobbig i morgon bitti åker vi till öf för lite lek och bus med andra barn ;))


// M




1 års kontroll

Besöket på Bvc gick bra, hade en trött kille som vart ledsen så fort han fick lämna mammas famn, läkarbesöket gick bra och hans blåsljud på hjärtat finns fortfarande kvar men är ingen större fara, vägning och mättning gick oxå jätte bra, 11000 gram och 78,5 lång, trollet börjar bli riktigt stort nu, sprutorna gick mindre bra då han vart hysterisk pga tröttheten men nu är dom tagna och han sover som en stock ;)


// M




Sköna morgon

Solen lyser, himlen är blå och ja avnjuter mitt morgon kaffe till fågelkvitter, helt underbart. Är våren på väg nu ? Hoppas hoppas hoppas

Trollet sitter och äter macka till frukost och även i dag snodde han min macka oxå, förstår inte varför han alltid ska ha det ja äter när han äter samma som mig ;)

Vid elva är det äntligen dags för trollets 1 års kontroll, vägning, mättning, läkarbesök och spruta, lite blanda känslor men det ska nog gå bra.


// M




Äntligen

Sitter i soffan och har myst ner mig under filten efter en skön dusch, städat och plockat i köket (som varje kväll) och vårat troll sover som en stock efter en jäkla massa lek och bus ;p

Och älskling har åkt för att träna och spela så ikväll är ja själv och måste erkänna att det är bra skönt efter denna dag ;p haha!!


// M




Jobbig dag

Har varit trött och på dåligt humör pga för lite sömn i natt :((

Åkte till Sara och Molly fisen i fm för att barnen skulle leka, tyckte trollet kunde leka sig trött så han sover i natt, men inte det, istället sov han tre timmar ute i vagnen, vaknade och var gnällig och tjurig, suck!!

Blev våfflor och vuxen snack med dom brudarna :p

Nu är vi henma, har ätit, jag är sjukt trött, ont i huvudet och trollet badar, ja läääängtar så tills han lägger sig för natten så ja bara kan vara för mig själv och ligga i soffan då älskling ska träna och spela efter träning, sån där sen tisdag kväll..


// M




Usch,

Jobbig natt med ett troll som var vaken och var helt hysterisk :/ runt fyra tiden la ja honom i våran säng igen och efter ett tag så somnade han äntligen..

Nu är vi vakna igen och jag är tröttare än tröttast, haha!

Ska straxt fixa frulle och göra oss i ordningar för att sedan be ge oss till Sara och Molly fisen där det väntas en jäkla massa lek (om ja får bestämma)


// M




Lugn dag

Med lite fix hemma och slapp i soffan, tog en eftermiddags vila i soffan när prinsen sov, bra skönt ;))

Kvällen har varit lika lugn som dagen, älskling kom hem från jobbet, busade och lekte massa med prinsen och nu sover han sen ett tag tillbaka och ja ska snart krypa ner i sängen och läsa innan sovdags, klockan ringer tidigt även i morgon bitti ;))


// M




Hemma igen

Från mötet och farmor, trollet sover ute i vagnen och jag har dammsugat både uppe och nere och skurat toaletten så nu ska ja sätta mig i soffan och läsa lite tills mitt troll vaknar igen ;))

// M




Tidig morgon

Trollet vaknade redan vid fem men tack och lov somnade han om en stund efter lite välling, men nu är han vaken och uppe och leker :o hade hoppats på att han skulle sova lite längre så ja kunde passa på att fixa lite men inte..

Ska palla mig upp ur sköna sängen och göra oss i ordning och äta lite frukost och KAFFE <3


// M




Godnatt

Kröp till sängs tidigt ikväll för att hinna läsa ut snusk bok nr 1 innan natten är här, hann både läsa ut den och på börja nr 2 :p

Men eftersom att klockan är ställd på sju i morgon bitti så är det nu dags att sova :/

Nattinatti


// M




Söndag

veckan börjar gå mitt sitt slut och i morgon är det dags för älskling att återvända till jobb och vi till vardagen.

Idag har vi haft haft huset fullt utav besök, först kom syster och per på besök och stannade ett par timmar, senare kom viktor och sofie förbi på kaffe och även farfar tittade förbi, sist men inte minst kom syster och per tillbaka för att käka tillsammans med oss innan dom begav sig hemåt..

bra söndag helt enkelt :))

// M



Soffhäng

Med syster,per och älskling hemma hos oss med film efter en låååång dag!

Kalas hos mamma och Kenneth med god mat, trevligt sällskap och god dricka ;))

Trollet var i full gång med alla andra barn utan någon vila på hela dan, somnade gott i bilen direkt och sover nu sen vi åkte hem, hoppas på hel natt sömn för honom och kanske till och med sov morgon i morgon bitti, men hur sån tur har vi väl ändå inte ?! Haha..

Nu fortsätta soff hänger med Irene hyss på tvn innan läggdags ;p

// M




Freeeeedag

Haft besök utav Sara och Molly fisen, trollen lekte en stund och vi tog oss en promenad ut till lager men inte så värst mycket att hänga i luften..

Ikväll har vi haft farmor som mat gäst innan hon skulle vidare, trollet tyckte det var så kul och leka med farmor ;))

Pappsen och trollet tog ett bad innan läggdags och jag fixade tvätten i tvättstugan.

Slängde ihop en smet med muffins tills morgon dagens kalas ;))

Och nu är det soff häng och ett glas vin resten utav kvällen ;))

// M




Deprimerande

Snön vräker fortfarande ner och det är sjukt deprimerande med snö just nu, vill ha vår, plusgrader och soooool precis som det var förra året vid denna tidpunkt..

// M




Ingen vanlig dag

Idag fyller min kära mamma år! Ett stort grattis till dig mamma/mormor ❤

Har haft en hel dag med bus och lek hos Sara och Molly fisen, tog oss en sväng ner på stan, och lite shopping vart det på rean till våra små troll ;))

Trollet däckade helt utslagen i bilen på väg hemefter en dag med lek och bus ;))

Jag inväntar min kärlek som äntligen är på väg hem, passar på att avnjuter ett glas vin, per mobergs rosevin och det smackade helt okej och ska läsa dey sista i min snuskiga bok ;)) bra torsdag helt enkelt ;)) 
 
// M

 

 




Morgon pigga

Idag är vi uppe tidigt och trollet busar och leker för fullt..

Ska packa hans väska och ta på han lite kläder sen ska vi ge oss ut i det härliga vädret, not!!

Läkarbesök för mig vid tio, hoppas att det blir av idag istället för i tisdags..

Sedan beger vi oss till Sara och Molly fisen för massa lek och bus ;))

Varför leka med alla leksaker när man kan leka med skor ?!

// M




Goda nyheter

Ikväll går jag och lägger mig med ett stort leende på läpparna ;)))

Ska se ett avsnitt utav skilda världar sen blir det sängen och läsa lite innan sovdags..

Huvudvärken har äntligen gett med sig och släppt så hoppas den är borta även i morgon...


// M




Helt slut

Huvudvärken sitter fortfarande i och är väldigt irriterande och jobbig..

Då det är barnbidrag idag har det storhandlats och träffade på bästa vännen i affären som var snäll och tog trollet så ja kunde springa fram och tillbaka och hämta varor ;))

Åkte hem med alla varor och begav oss till farmor för att äta lite lunch ihop, trollet var gnällig,sur och glad om varannat, nu är vi hemma och han sover som en stock i vagnen och jag borde ta tag i och fixa lite men orkar inte så slappar på soffan istället....


// M




Smärta och huvudvärk

Vaknade upp med sådär lagom ont i nacken som även gått upp i huvudet och gett mig världens huvudvärk :(( humöret är inte på topp idag och orkar är totalt borta!

Tur att mitt troll är så snäll och roar sig själv med att springa fram och tillbaka mellan hall och vardagsrum för att lägga alla våra skor på vardagsrums golvet ;p haha!! Söttroll ❤


// M




Godnatt

Kryper ner under sköna täcket och tar en titt på tv innan ja somnar ;p

Ikväll hoppar ja att läsa då ja redan läst en del och fastnar så lätt och klockan springer iväg :/

// M




Sköna kväll

Älskling är och tränar och trollet sover sen ett par timmar tillbaka..

Jag tog mig en varm och skön dusch innan ja kröp ner i soffan under filten och läste lite i snuskboken, snart farlig läst ;))

Det är riktigt kallt ute och ännu mera snö har kommit idag, ge mig vår och massa plus grader ...

// M







Bästa humöret

Trollet var verkligen på sitt bästa humör på öf och tog för sig helt själv, leker med andra barn, gick på upptäcks färd själv och var inte alls så värst road av sångstuden idag ;p

Efter öf åkte vi en sväng till farmor, hon bjöd på goda bullar,kaffe, mat och ännu mera kaffe ;p

Jag är verkligen en riktigt kaffe käring..

Nu ska ja hoppas i säng och läsa lite i min bok så den tar slut någon gång ;))


// M




Packa väskan

Väcka trollet och klä på oss för att skjutsa Sofie till jobbet och sen vidare till Sara och Molly fisen för massa bus och lek på öf ;))

// M




Morgon trötta

Jaa det va bara förnamnet på vad vi var idag, kom inte upp när klockan ringde men hann ändå ;))

Trollet sitter och äter gröt och har nästan ätit upp hela sin portion, duktig kille ;))

Om en halv timme får vi besök utav Sofie så innan dess ska ja försöka få i mig både frukost och morgon kaffet ;))

// M




Söndag

Har fått mycket gjort trotts ännu en skön sovmorgon ;))

Älskling satte upp hyllan över sängen, nu är det bara att fixa sakerna på dom, han fixade även rullgardinen i trollets rum så nu hänger den rakt och med två skruvar istället för en ;p haha!!

Dammsugare av under våningen och plockade lite innan jag begav mig till Sara för lite kaffe och egentid..

Hämtade upp mina pojkar hos Viktor och Sofie för att åka och handla ..

Har en sur och gnällig unge ikväll, han skulle absolut inte bada och har inte velat äta allt för mycket idag, ännu en tand på väg upp kanske ? Efter lite bråk,skrik och tårar så fick han ännu e. Flaska välling och sover nu gått efter två flaskor välling :o knas unge ;p haha!!

Innan läggdags ska ja bara koppla av i soffan och glo på skilda världar och äta lite onyttig chocklad ;p mohaha ;))

// M




Helt slut

Vart ju en promenad hem från farmor och Ralf då vi gick dit..

Trollet var i fullt bus trots hans trötthet men skulle absolut inte sova så ikväll fick han vara vaken längre än vanligt, men somnade som en stock i vagnen på vägen hem och även jag vart helt slut utav att gå :p haha!

Väll hemma så somnade trollet om i sängen och sover fortfarande som en stock. Jag kröp ner under filten i soffan och blundade lite till skilda världar ;p

Så nu ska här sovas och hoppas på ännu en sovmorgon i morgon ;))

Godnatt

// M




Lördags mys

Hos farmor med god mat och massor utav bus ;))

Helt okej lördag kväll ;))

// M




Ännu en skön sovmorgon

Till kvart över nio, känner mig utvilad och redo för ännu ett kalas för trollet, idag ska han firas utav sin farfar och Mari ;))

Solen lyser även idag och vårat troll är på sitt bästa humör ;))

// M




Fredags mys

Som vanligt till vårat fredags mys mumsade vi i oss tacos men ikväll blev det lite blandning, både kyckling tacos och vanlig tacos, men lika gott som alltid ;))

Fortsatte med vårat skilda världar maraton ikväll, och nu är det dags för finalen i farmen, och sen säger vi godnatt och kryper ner och tittar lite på tv tills vi somnar ;))

Denna fredag har varit bra från morgon till kväll ;))

Vårat troll mår fortfarande bra och har ätit bra och inga fler spyor, skönt det ;))


// M




Wäähoo

Inte nog med att solen lyst härligt idag och att våra fina skal kom med posten ;))

Korten från trollets ett års fotografering och familjefoton kom även ikväll, super fina och vi är helt klart jätte nöjda..

Ännu bättre fredag nu ;))

Trollet ska slängas i ett bad och sen Nanna gott ;))

// M




Nu tar vi helg

Äntligen är jag klar med allt,städning, matlagning till trollet och allt plock hemma.. Älskling är hemma från jobbet och vi ska bara njuta utav denna helg ;))

Farmor tittade förbi en sväng innan och lekte lite med trollet och drack lite kaffe med mig ;))

Våra nya skal till våra telefoner kom med posten idag och solen lyser, bra fredag helt enkelt ;))

// M




Nya tröjan

Igår när vi va hos gammelmormor och gammelmorfar fick trollet med sig sin nya tröja hem som gammelmormor stickat ;))

Super fin, och min mormor är så duktig och gullig ;))




Äntligen

Lyckas ja kunna logga in via blogg appen, inte en dag för tidigt ;p


Natten var lugn och även morgonen har varit lugn, inga fler äckliga spyor, trollet äter som vanligt och verkar må som vanligt, dock rastlös och väldigt gnällig och mammig, men så får det var idag då vi bara tar en dag hemma för säkerhets skull ;))

Ja ska försöka städa det sista, och plocka lite om mitt troll till åter det, måste även ställa mig och laga lite mat till honom..
Men först lite kaffe och njuta en smula utav solen på altanen ;))


// M




Här händer det grejor

Besöket hos tandläkaren i fm gick kanon, trotts en trött ocu sur prins var han hur duktig som helst, efter tandis däckade trollet direkt i bilen och vi åker förbi min kära mormor och morfar då trollet hade en tröja att hämta som min gulliga mormor gjort ;))

Innan hem gång hann vi med en kaffe och lite bus hos Sara och Molly fisen ;))

OCH ikväll efter att vi tvättat bilen hände det grejer, trollet spydde ner hela sig,sin stol och hela sätet i bilen, hm mindre kul men snabbt hem, av med kläderna, direkt bort till tvättstugan och tvätta upp allt, (tackar för ur gulliga grannar som lät mig tvätta trotts deras tid) älskling fick sanera bilen och trollet och jag hade gos i soffan och han drack massa massa vatten, efter ett tag blev det sängen och välling för hans del, och inga mer spyor, tack och lova för det! Hoppas på en fortsatt lugn natt och en lugn morgon dag :))

Nu nannar han gott och det ska ja med göra då jag har en äcklig huvudvärk på besök ikväll ;((


// M



God morgon!

Ta en snabb dusch och göra sig i ordning sen ta upp trollet och göra i ordning han för att sedan åka till tandläkaren med trollet för första gången, spännande ;))

// M




Självklart

Har lagt mig och övriga familjen sover, eller gjorde!

Jag passade på att läsa lite innan ja tänkt sova och nu när ja väl ska sova kommer självklart plogbilen och plogar parkeringen utanför fönstret, varför just NUUUU ???!


// M




Frukost

Uppe tidigt idag för att äntligen åka till öf ;))

Prinsen sitter fortfarande och kämpar med sin macka, leker dock mest ;) haha!!

Han har sprungit runt hela morgon och letat efter pappa och ropat på pappa, han letade till och med under spisen, öppnade luckan lite,la huvudet på sne och sa pappa men gick sen vidare.. Vårat söt troll ..

// M




John blund

Senare kväll en vanligt ger resultat, skit slut och somnar straxt ;p

Upp tidigt i morgon oxå för ett efterlängtat besök på öf :)))


// M




Leons Choklad Muffins

Chocklad muffins med apelsinkrokant!

50 g Margarin
2 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 ägg
1 ½ dl socker
½ dl vatten eller mjölk
2 msk kako
1 msk vaniljsocker
200 g marabu apelsinkrokant (eller annan smak)

sätt ungenen på 225 grader, ställ 15-20 muffinsformar på en plåt.
smält margarinet i en kastrull och låt det svalna.
Hacka chokladen i små bitar.
blanda mjöl,bakpulver,kakao,vaniljsocker och chokladen i en skål.
vispa ägg och socker poröst i en större skål.
rör försiktigt ner mjölblandningen.
rör ner det smälta margarinet.
rör ner vatten eller mjölk i äggsmeten.
häll upp i formarna.

Smaklig spis!

 

 



Lyckan är total

Har äntligen fått hem mina super snygga jeans som ja beställde förra veckan om dom satt perfekt ;)) hur ofta händer det liksom ?

Ikväll blir det bak till min kära mamma när prinsen sover och älskling tränar ;))

// M




Godnatt

Ligger under täcket isängen i mörkret och ska straxt sova, blir helt färdig av att läsa men Gud så skönt ja sover...

Hoppas prinsen sover hela natten trotts ingen välling innan läggdags, för övrigt hostar han knappt inget i kväll, inte än i alla fall ;))


Godnatt


// M




Duktig Kille

Hade en väldigt duktig och sammarbets villig prins hos doktorn idag, allt såg bra ut och inget var fel, så himla skönt så nu kan jaa koppla av lite mer :P

hade hoppats på att mina älskade jeans skulle komma mer posten idag, men icke, så nu hoppas ja dom kommer i morgon istället :))

har även beställt nytt skal till både min och älsklings telefon, mammas/mormor födelsedags present är klar och även molly fisens present är klar, så nu är det bara att invänta deras födelsedagar :))

Är sjukt sugen på att göra hårförlängning igen, så inom en snar framtid hoppas ja på att kunna unna mig det ;) haha!!


// M



Lek lek lek

Efter att ha sovit i ca 2 timmar är nu prinsen vaken och jag försöker få i han mat men han leker mest, ska ha egen gaffel med mat på och kasta på golvet:p haha!!

Om en timme ca ska vi till läkaren och dom ska lyssna på prinsen :/


// M




Sol sol sol underbara sol

Har dammsugat och plockat iordning på nedervåningen och nu avnjuter ja mitt kaffe i solen på min underbara altan ;))

Och eftersom att prinsen sover så tänker jag sitta här och njuta medan ja väntar på att esplanaden ska ringa upp ...


// M




Morgon humör

Prinsens morgon humör är inte alltid det bästa, och idag vaknar han upp och är skit sur och arg..

Jag ligger och gosar under täcket medan prinsen leker på golvet, och tar fram det bättre humöret ;))

Helt okej morgon !!


// M




En söndag ute på landet

Hos gammelmorfar,Silva och alla fåren ;))
Det bjöds på korv med bröd,semlor och kaffe och våran prins gick loss totalt och var riktigt busig och inte lyssnade alls :p
Han fick sig även en titt i lagården för att kolla på fåren men han var så trött så han brydde sig inte så värst ;p

Väl hemma kom syster och per, fikade, lekte och vi fick även hjälp med att sätta upp våran nya hylla över tvn som vi köpt , super fint så i morgon står det fix på schemat samt lite annat ;))

Ikväll begav ja mig till bästa vännen och sötaste Leon utan barn, lekte,pratade och fixade hennes instagram konto efter väldigt mycket om och men ;p haha!!

Nu är ja hemma och parkerad i soffan men ska snart krypa ner och läsa lite innan läggdags :p


// M




Va e detta ?

Snö och kallt men ändå sol.

Straxt ska vi bege oss till fotografen för Att ta familjefoton som vi inte fick till förra gången, spännande! ;))




Grillning

Ikväll invigde vi våra älskade altan med årets första grillning, gott som bara den och trevligt sällskap med gott vin och självklart melodifestivalen, nu hejar vi på Sean banan, han är ju sjukt grym och bra ;)) haha!!

// M




Härliga sovmorgon

Idag tog hela familjen sovmorgon till tjugo i nio, bra skönt men huvudet är segt som bara den nu :p

Väskan är packad och kaffet ska drickas upp sen åker vi till Molly fisen och henns mamma för lek,bus skitsnack och ännu mera kaffe ;))

Bra lördag helt enkelt!

// M



Fredag kväll och helt slut

Pappsen kom hem med den fin fina dvd hyllan, hoppas på att den kommer upp o helgen och att jag kan göra ordning både sovrum och vardagsrum ;))

Åkte förbi farmor och Ralf, prinsen och Ralf busade massor och körde bilen medans farmor och jag satt och snacka lite skit ;))

Nu sover han som en stock efter mycket om och men och vi har ätit god mat framför tv och nu kollar vi på tv och jag springer i tvättstugan, att ja aldrig lär mig att inte tvätta sent på kvällarna, jag är helt slut och vill bara sova men får så snällt vänta på tvätten, suck!!

// M




Slappt

Fick besök utav Sara och Molly fisen som vi inte träffat på en vecka pga dumma sjukdomar, men nu är alla friska och barnen vart så glada och att träffas och lekte så glatt ;))

Prinsen sover som en stock efter allt bus och jag slappar i soffan på högnivå och inväntar att älskling ska komma hem från jobbet med våran nya dvd hylla som ja fynda på loppis sidan ;))

// M




Fredag

Ungen vakna inte på det bästa humöret men efter lite lek vart allt bättre, och det bästa utav allt, ingen feber ;))

När man går upp tidigt hinner man mycket ;p har redan varit och handlat och prinsen sover i vagnen nu på altanen och ja ska dricka mitt kaffe och njuta utav lugnet och fågelkvittret ;))


// M




Trevliga morgon humör

Prinsen vaknar upp och är arg och sur som bara den, kul morgon och kommer ju bli en rolig dag detta!!

// M




Blir lite bortskämd

Hos prinsens farmor och Ralf som idag bjuder oss på mat ;))

Prinsens sover ännu en gång idag ute i vagnen, har fortfarande lite feber men inte alls lika hög som igår så hoppas på en helt feberfri dag i morgon ;))


// M



Lutar mig tillbaka i soffan med kaffe då prinsen sover igen :o men gör inget då ja är trött och kan passa på att vila ;))

// M




Bra morgon

Prinsen vaknade upp och var feber fri så hoppas han håller sig så hela dan oxå ;))

// M




Läggdags

Ska straxt sova men först invänta att prinsen ska somna om igen.

Han vaknade lagom när ja la mig, torr blöja, tog febern och en Alvedon och lite vatten på det så hoppas ja att han somnar om men låter som han leker och älskling sover redan och jag är trött :p haha!!

Morgon dagen blir lika lugn och mys hemma som alla andra dagar ...



// M




Det börjar ta sig

Och jag är riktigt nöjd med prinsens rum med massor utav ugglor ;))

Nya taklampan är på plats och gör sig riktigt fint på hans rum ;)) mysigt!


// M



Ny Taklampa

Kom på posten idag och håller på att sättas upp på hans rum, självklart med ugglor ;))

Våran trötta son sover nu efter ett bad i blått vatten och hade en temp på 39,5 trots Alvedon i kroppen, ska denna dumma feber aldrig gå ner och försvinna ? :o


// M




1 års kontroll

I morgon på Bvc är nu ändrat till den 27 mars, har ju laddat länge för det besöket med spruta och läkarbesök men dumma feber är fortfarande kvar så nu blir det till och ladda om istället..

Prinsen är gnällig och grinig pga feber så nu sover han igen, hoppas på att han kan sova sig frisk nu!!!


// M




HAHA

Ja typ skrattar ihjäl mig ;p ja skrev igår att ja hade fått en liten liten irriterande böld i ögat, haha! Men menade ju så klart en vagel ;p men idag är det bättre och gör inte alls lika ont ;))

Fortfarande en febrig kille men inte lika hög som igår. Han sover i vagnen och jag avnjuter mitt morgon kaffe på altanen och hade bra skönt;))

// M




Godmorgon

Natten var lugn, vaknade 1 gång och var hungrig,fick ny blöja och tog febern, då låg febern fortfarande på 39,0.

Nu är vi vakna och ska straxt gå upp för att ta ytterligare en temp och hoppas på att febern är borta och sen blir det frukost ;)

// M




Meeen va faaaan!

Så jävla kul ju, fått som en idiotisk liten liten böld typ i ögat och den är så lite så den knappt syns men den gör jääääävligt ont! så irriterande!

blir ett par dagar utan smink och bara krypa in och gömma sig hemma ;) Tur i oturen att prinsen har feber så det är tillåtet för slapp och massa mys hemma :))

Prinsen sover fortfarande, jag har fixat i köket och alla kvällsbestyr, tagit mig en varm,skön avkopplande dusch och sedan bara suttit i soffan framför både tvn och datorn, bra skönt :))

Och nu är ja sjukt irriterad över mitt öga :p haha! töntigt ja vet, jag utan smink är liksom inte riktigt jag och kommer aldrig bli! så de så! tyck vad ni vill!!!

Inväntar älskling sen ska ja sooooova!

// M



Tisdag kväll

Och det betyder som varje tisdag kväll att jag får egen tid då älskling ska träna och spela efter träningen ;))

Prinsen är redan nattad då han var hur trött som helst och har fortfarande feber så inatt får han sova inne hos oss, hoppas på en hel natts sömn och även en lugn kväll ;))

Ikväll lyxar ja bara till det med en lång skön dusch och massa slapp framför tv och kanske till och med framför datorn ;))

// M




Feber

Prinsen har fått besök utav herr feber, 39,1 i temp, inte konstig att han är gnällig och mammig..

Hade tänkt oss att ta en promenad i solen men istället blir det bara en promenad till affären och hoppas på att prinsen somnar i vagnen och sover en stund igen..

// M




Varför lyssna

Jag säger nej men ungen bara blänger på mig och skiter fullständigt i vad jag säger, säger aj aj, skrattar och fortsätter.. Gaaah!

Just nu är det lådorna i tv bänken och vitrinskåpet sin gäller fast han har ett helt hörn fullt med leksaker..

// M




Skit slut

Så ikväll dissar ja boken och sover direkt, eller först blir det några minuters tv tittande innan ja slocknar ;p

Godnatt


// M




kväll

Efter en dag med massor utav bus fullt ut tycker man att ungen borde vara trött och somna som en stock direkt, meeen NEEEJ! trött var han allt men som vanligt dom senaste kvällarna ska han inte sova när vi lägger honom utan leker,skriker och gör allt han inte ska göra, SUCK!!

idag fick älskling stå inne hos prinsen i ca 45 min innan han somnat..

Har beställt en ny fin taklampa med ugglor på till prinsens rum och hans ugglesamling ;) haha!

nu ska ja snart hoppa i säng för att försöka sova tidigt ikväll..

// M



Äskar livet

Som små barnsförälder som mest när man går och lägger sig alldeles för sent och sedan har en gosig son som vaknar alldeles för tidigt och man är då mer död än levande...

Idag slog prinsen upp sina vackra ögon vid sex och nu är vi uppe, prinsen springer runt och leker för fullt och jag är helt död!! :/


// M




Sköna kväll

Prinsen är nybadad och leker för fullt innan läggdags och jag har passat på att tagit mig en härlig dusch ;)) så när han är nattad tänker ja lägga mig på soffan och ligga där resten utav kvällen, är helt slut efter helgens kalas så ikväll ska ja i säng tidigt faktiskt ;))

// M




Äntligen

Tidig morgon som börja vid halv sex resulterade i att prinsen var trött redan vid nio men skulle absolut inte sova, efter ett PAR försök att få honom och slappna av och sova så sover han äntligen ute i vagnen ;)))

// M




Gårdagen och dagen i bilder från kalaset och några presenter




Fotografering och kalas

I fm var vi och tog ett års foton på prinsen, trotts väldigt tidig morgon var han jätte duktig och snäll men innan vi begav oss hemåt var han så trött så då kom tjurigheten fram, och han somnade som en stock när vi Kom hem..

Alla förberedelser är klara inför kalaset om en stund,prinsen är vaken och pigg igen ;))

// M




Tidig morgon

Prinsen bestämde sig visst för att vakna tidigare än vanligt idag :o

Han leker så glatt medans ja fortfarande ligger och dra mig och pappsen duschar :p men nu ska vi kliva upp och fortsätta leka där nere ;))

Ska visst byta en bajsblöja innan vi går ner känner jaa ;p

// M




Kanon bra dag

Efter en toppen dag med massa bus och lite presenter sover nu våran prins gott och laddar upp batterierna inför morgon dagens kalas med ännu mera bus,packet och tårtätande ;))

Älskling och jag har ätit god mat framför tv och har bara har det mysigt och tittar även ikväll ifatt massa inspelade program ;))

Ett stort tack till er alla som gratulerat våran fina prins idag på hans födelsedag!! <3

// M




Dagen har firats

Med massor utav fika och paket ;))

Först fick vi besök utav Sara och Molly fisen och dom hade med sig fin fina presenter till prinsen och vi bjöd dom på god fika ;))

Även farmor och Ralf har varit här och fikat och sagt grattis till prinsen och när pappsen kom hem från jobbet fick prinsen ännu mer paket men ifrån oss ;))

Nu busar och leker vi och laddar upp batterierna för morgon dagens fotografering och kalas med familj och släkt ;))

// M




Grattis på 1års dag

Våran prins! <3