flams och trams

Kväll med Emelie som betod utav bil åkande, lyssnat på julmusik och allmänt muppat runder mer än vanligt då båda två var trötta som bara den :p Då vi båda två är lika muppiga utav oss så blev det mycket skratt och som vanligt har vi alltid super kul då vi alltid har något att prata om :)

Dock gjorde jag inte bort mig och missade bakdörren idag men istället tjata ja om att det var sjukt jävla kallt och att jag inte hade några vantar med mig så kunde inte gå hem :p hahaha!

Nu är ja hemma hos min älskling och våran plutt sover som en stock och det ska vi med göra snart, ialla fall jaaag :p hahaha!

/ M





Emelie

Tack för att du är så snäll & tänker på mig vad det gäller maten. Tack så jätte mkt, det var super gott! Då blev jag mätt idag med! ;)

Haha haha du med dina JÄVLA vantar rent ut sagt! ;) Tur för dig att bilen inte stannade så att du slapp gå hem UTAN dina vantar! ;)

Taaaaaaaack, för en grym kväll, precis en sån här kväll som jag behövde! <3 Muppdig! ;)

Kraaaaaaaaaaaaaaamar!

Svar: Klart att jag tänker på dig och din mage, den måste ju må bra ;) Haha jaa mina vantar är världefulla när det är kallt ute, men nästa gång lovar ja att ta med mig då ;)

Taack själv för en galet kul kväll :)
michellelindaholm.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo