Regn och sen sol ?

När vi gick upp i morse var det blött och väldigt trist väder, såg typ ut som att det skulle bli regn så jag la mig på soffan en stund medans min prins lekte rövare å utforskade golvet :P

Syster kom och ringde på dörren så då fick vi ta tag i livet och göra oss i ordning och begav oss upp till jysk för att köpa fina gardiner till prinsens nya rum och så blev det visst ett bäddset i samma serie, ooopps. haha!

Och så har vi varit duktiga och kört bort alla kartonger till nya lägenheten så nu kan jag åka bort och packa upp allt när jag orkar, måste bli innan älskling kommer hem på torsdag kväll :P haha!

Blev lunch på stan och sen en tur till HM men hittade faktiskt inget till prinsen, eller kollade inte så noga, då jag hade världens huvudvärk så åkte hem och slängde oss på soffan istället och mosade i oss tabletter och kaffe och wiiips, nu känner huvudet mycket bättre men dock trött fortfarande :p

Solen tittade fram en lite stund, undra om det ska va hyfsat väder ikväll, hoppas!

vi ska gå och träffa Emma och hennes lilla Wilmer efter fyra, men innan vi gör det måste ja komma på något jag kan laga till middag, frågan är bara vad ?, hm... Eh skiiit samma :p hahah!

/ M





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo