Äntligen på plats

Flytten har gått jätte bra och det mesta är på plats men finns fortfarande mycket kvar att plocka med ;)

Tusen tack till alla underbara som va så snälla och hjälpte oss med flytten <3

Nu ska vi snart krypa ner, är helt slut det har varit en lång dag :p

Prinsen sover sen ett par timmar tillbaka men vaknade till för en stund sen men nu sover han igen, hoppas han sover till imorgon bitti nu.

/ M




Mysigt

Prinsen sov enda till sju i dag och nu ligger han i sängen mellan oss och busar med pappa :) är så himla mysigt och se dom <3


/ M



Sista Natten

Här :) och älskling är hemma och gör oss sällskap i natt oxå :)

Våran prins sover så gott och det ska ja oxå göra tidigt ikväll, är tröttare än tröttast men först måste jag nog va lite social och umgås med älskling när han kommer hem igen <3

/ M



Tjuriga unge

Har nog sveriges tjurigaste unge ikväll :/ usch! och klockan går så himla sakta tills ja kan slänga han i säng, men får försöka underhålla honom en stund till fast inget duger åt honom :P hahah!

Älskling är på väg hem, så jävla skönt och i morgon FLYTTAR VI, och jag har inte gjort allt för mycket dag :o shiiiit! men men får gåå!

/ M



Fullt upp

Idag är det verkligen fullt upp och jag börjar känna mig lite smått stressad, vet inte ritkgit vart ja ska börja :s

Självklart så somnade ju ja oxå om och vi vaknade inte förrens kvart över nio, visst det var skönt men är ju så mycket som ska fixas i daag, i morgon går flytt laset och då skulle de va skönt om allt smått är borta. bläää

Ikväll kommer i alla fall älskling hem, sååå skööööönt <3

har faktiskt satt på en maskin tvätt och vi har ätit frukost men sen är det ju allt annat som ska fixas, bläää!

/ M



TRÖTT

Som vanligt vid den här tiden när prinsen vaknar pigg och glad är jag tröttare än tröttast för att jag ALDRIG lär mig att lägga mig tidigt på kvällarna, åh!

Idag tänker jag då inte ligga kvar i sängen allt för länge för då somnar ja ju klart om. Istället går jag upp och gör oss i ordning och försöker komma ner till lägenheten skapligt tidigt så jag hinner fixa en del innan min kära sambo kommer hem ikväll :) <3

jag saknar både timmar och dagar nu :)


/ M



Vilken bra dag

Vart och träffa väldigt efterlängtade Carro och lilla Lowis, Vart mycket prat,lek och även en promenad hans med innan vi åkte hemåt, eller till farmor, där bjöds det på god mat och massor bus med prinsen som vart så trött utav det så vi fick åka hem och farmor följde så klart med hem då prinsen skulle bada :)

Han somnade i bilen men vart pigg igen när vi kom hem och då vart det massa plask i badet och sen somnade han väldigt väldigt gott och fort efter lite mat :) min lilla bebis! :P

Har haft ett underbart samtal med min älskade fru i över en timme ikväll, vi har inte pratat på länge så fanns en del att prata om :)
usch saknar henne som bara deen nu :/ <3

Nu tänker ja säga godnatt och lägga mig i sängen och titta på ncis som vanligt, blir ju fan aldrig klar med det :p hahah!

I morgon hoppas jag att jag får det där jävla smset om att vagnen är hemma och kan hämtas då den är väldigt väldigt efterlängtad nuu!!


/ M



Gaah

våran dator är verkligen värdelös, går typ inte att lyssna på musik på den :( bläää!

istället går jaa och gör mig i ordning medans prinsen sover en stund, och när han vaknat åker vi bort till Carro och lilla Lowis och lämnar något fin fint till lowis och dricker lite kaffe, var evigheter sen sist :(

Prinsen va bara för söt förut, han satt i soffan och tittade på tvn när jag hade vakna med the voice på och så helt sådär bara började han as grava å han satt verkligen helt fast klistrad med blicken på tv, så himla underbar!!! :)

/ M



tidigt uppe

idag är vi uppe tidigt, prinsen vaknade redan innan sex men det är sånt man får ta så idag blev det att gå upp tidigare än vanligt då han inte allt va sugen på något morgon mys.

Jag har bäddat ner mig i soffan och tittar på tv medans prinsen ligger på golvet och leker lite och tittar på tv :) min sötnos, han e ju bara för go <3

kanske ska passa på att köra bort det sista till lägenheten innan vi ska iväg och leka, men frågan är om jag orkar? Soffan e ganska skön just nu i alla fall :P haha! Får se om det blir något i lägenheten innan lek annars blir det nog efter? :P

/M



Helt slut

vart inte så mycket tv tittande då jag Somnade till i soffan så gick och la mig istället och nu ska jag sova och hoppas att ja är lika utvilad i morgon när min prins vaknar som jag var i morse ;)

Saknar min älskling något fruktansvärt mycket ikväll :/ <3

/ M



Känner mig duktig och nöjd med dagen

Har umgåtts med syster och prinsen hela dan, vi packade in alla kartonger i bilen som jag packade ner på morgonen och åkte bort till nya lägenheten och packade upp och gjorde jätte fint, världens bästa syster va så himla snäll och såg till prinsen medans jag fixade och sen satte hon upp prinsen super fina gardiner i hans rum, det blir kanon bra och sååå mysigt!

När prinsen somnat för kvällen tog jag ännu ett ryck och packade ner ännu mer så nu är i stort sätt hela köket ner packat så bara badrummet kvar, tog även tag i att städa ugnen som var väldigt äcklig, och får även ta den ännu en gång men inte ikväll, torkade ur alla skåp så nu är det fixat, så hiimla skööönt :)

kör ännu ett ryck med upp packning i lägenhete i morgon :)
så på torsdag när älskling kommer hem hoppas jag att nästan allt är klart :)

Nu tänker jag glo lite på tv innan jag kryper ner ...

/ M



packnings dag

Har sovit riktgit gott och är ordentligt utvilad :)

Idag packas allt ner i kartonger och körs bort till lägenheten och så ska jag försöka hinna mer och fixa i lite fönster och göra fint :)

Och i kväll ska jag åka och titta på en soffa som jag hoppas är så pass fin så vi kan köpa den :)

Förövrigt är min son precis ÖVERALLT just nu så får springa och jaga honom :p hahah!

/ M



Irriterande

Hittade en byrå på fejjans ena loppissida för 100 kr och den skulle passa perfekt i våran nya hall men då var det någon annan som skulle hämta den på fredag och jag kunde liksom hämtat den i morgon, hallååå liksom, gaaah!

Har inte packat mer än en kartong ikväll då jag är så trött på å packa för jag vet fan inte vad ja ska packa ner å jag tappade suget när ja hittade byrån, blää!

får åka till jysk eller något i morgon och se om ja kan hitta en billig byrå som vi kan ha i hallen istället, för där ska vi allt ha en, det har jag bestämmt :) hahah!

Är irrterad på att jag aldrig får ett sms om att våran super fina vagn finns hemma så jag kan åka till norrköping och hämta den :)

verkens jag eller ollie gillar vagnen vi har i dag, han sitter som en säck potatis i den å den är allmänt jobbig och bökig då den nya kommer bli PERFEKT !! :)

Tror jag tar en tidig kväll och går och lägger mig och kollar ncis istället :p hahah!

Natti

/ M



Bläää

Jaaa dagen har varit blää till en början, mådde inte alls bra, ont i hvudet och as trött så när prinsen sov sin förmiddags lur tog jag mig oxå en liten lur på två timmar ;) så skööönt :)

Efter en stund begav vi oss till farmor för vi va så rastlösa och kvällen har spenderats hos mammi och kenneth.

Nu är vi hemma, jag ska packa och fixa lite har jag tänkt mig eftersom prinsen sover som vanligt så får ja ju passa på då :p
har även satt igång ännu en maskin tvätt och gårdagens tvätt är vikt, duktig ja känner mig :P hahah

/ M



Händer i dag då ?

Jahaa, idag är det Måndag och det innebär ny vecka, vi är ju själva hemma och det funkar faktiskt väldigt bra ;)

Prinsen som bra och vakna inte så tidigt som jag trodde fast han somnade tidigare igår kväll :p

Vad ska man hitta på med i dag då ?, kanske borde packa ner ännu mer och köra bort massa till lägenheten bla kläder, allt ska ju ändå bort förr eller senare men vet inte om ja orkar eller känner för det, så vi får helt enkelt see :p
i eftermiddag åker vi i alla fall ut till mammi och myser lite ;)

Innan vi bestämmer oss för vad vi ska hitta på med så ska jag hoppa in i duschen och sen försöka få min sura prins att sova en stund :p

/ M



Ensamt och tråkigt

Så eftersom jag inte har något för mig och inget vidare på tv sitter jag så klart som vanligt och kollar på massa fina saker som skulle vara så fint till prinsen.

Har hittat en jätte fin taklampa och en super fin matta som skulle perfekt i hans nya rum till dom super fina gardinerna, men nja vet inte. är nog bäst att kolla vad pappsen säger då det visst kostar lite :/ hahaha

Och jag har hittat en jätte jätte fin vinter overall till honom som jag bara absolut tycker att han ska ha! :) även en jätte tuff dregellapp :)
hittar en massa, detta e inte bra :p

Hm är det så att våran prins är lite bortskämd ? nja tror inte det eller ? ;) hahah!

Kanske dax att tänka på klockan och lägga sig snart så jag är vid liv i morgon bitti när prinsen vaknar då det känns som det kan bli en välfigt väldigt tidig morgon :P hahaha

/ M
 
 
 
 
 



Åska

Regnet öste ner förut och nu åskar det som fan, världens jävla smäll för en lite stund sen :o vart skit rädd :p haha!

Nu är allt som vanligt igen, älskling har åkt för jobb :( Prinsen är hemma och sover faktiskt redan, han var så himla trött så la han tidigare än jag brukar ikväll, får ta den smällen i morgon bitti :P

Ikväll händer absolut ingenting, ska lägga mig TIDIGT är fortfarande trött efter igår fast vi fick sovmorgon i morse.
men först lite tv tittande och plockande ;) thihiih

/ M



Bröllop

Varit på mitt första bröllop och det var så himla fint.
Dagen och kvällen har varit super trevlig med god mat,goda drycker, mycket skratt och trevligt sällskap. Kan inte säga annat än att det var en toppen kväll. Tack för att vi fick vara med på eran stora dag.


Nu är vi hemma och jag är totalt slut, hoppas på att kunna somna gott ganska så snart då det är väldigt tyst och tomt i prinsens säng :(

Jag längtar tills i morgon när han kommer hem och jag kan pussa massor på honom <3

/ M




Helt slut

Varit vaken och uppe sen sju, straxt efter vår prins övergett det här ned sovmorgon. Men vi har fått mycket gjort, väldigt mycket. Båda förråden är flyttade, hann med en vända till tippen oxå och vi känner oss så nöjda men trötta som bara den.

Vi lyxade till det med snabb mat och film idag då vi var en sväng i lägenheten och plocka lite.
Tittar dock inte så värst mycket på filmen så vet inte om den är bra eller dålig , haha!

Går nog faktiskt hellre och lägger mig snart då det blir en lång dag i morgon.

/ M




Jippi

Älskling är äntligen hemma hos oss igeen :)

Prinsen och jag har varit i nya lägenheten och packat upp nästan alla kartonger, och så kom farmor förbi och tittade, fikade och hjälpte till. Tack tack tack! :)

I eftermiddags fick vi besök av min kära mamma som vi bjöd på god mat och hade det mysigt med, prinsen vad glad över att träffa mormor, och så kom även moster efter hon slutat jobba, tog oss en promenad till nya lägenheten för att visa mammi och hon tyckte den va super fiiiin :)

Efter lite tv tittande och mys med min älskling går vi nu och lägger oss och tittar på tv istället, dels för att vara pigg i morgon bitti när prinsen vaknar och för att ha ork till att packa ännu mer, flytta förråd och sortera allt :) Kuuuuul! :)

/ M



Usch vilken natt

hade sjukt svårt att somna igår kväll och när jag väl lyckades somna så har jag sovit jätte dåligt i natt, vaknat flera gånger, haft huvudvärk, oroat mig för att prinsen ska vakna som han gjorde vid halv fem :( suck! Lyckades få honom att somna om efter ett bra dag men nu är vi vakna igen, jag är jätte jätte trött och skulle vilja sova en stund till :P ska bli gå skönt att älskling kommer hem ikväll ;)

nu är det väl bara och dra sig uppåt och fixa lite frukost och massa kaffe så man vaknar till liv.

/ M



Packning och massa fix

Eftersom jag och prinsen fått in så himla bra läggnings rutiner så hinner jag med massor när han somnat för natten :)

Ikväll har jag hunnit:

* packat ner det mesta i garderoben
* vikt tvätt och lagt in (äntligen)
* fixat med kvällens plock
* sakt godnatt till älskling som nog är det viktigaste varje kväll.

Så nu kan ja göra mig i ordning för natten och sen krypa ner under täcker och kolla lite ncis som vanligt och försöka sova tidigt så jag är pigg när prinsen vaknar vid sex :p

Och det bästa med att det är torsdag i morgon är att älskling ÄNTLIGEN kommer hem och vi får umgås, mysa och sällskap :)

Natti natti

/ M



Gårdagens Shopping

Vart lite shopping till prinsens rum,

Fin fina gardiner och bäddset i samma serie.

Japp våran son är allt lite bortskämt. jag älskar att skämma bort honom och tänker fortsätta göra det bara för att jag kan, så deeet så! :) hahaha
 
 
 



Bra dag

Umgåtts med Tessan hela dan och vi följde även med henne och hämta Leon på dagis :) följde med dom hem och prinsen nanna gott.
Gick upp till oss när prinsen vaknat och laga mat och självklart följde tessan och Leon med oss och jag bjöd dom på mat :)

Prinsen och Leon har busat och lekt som bara den, tror båda två hade lika roligt :)

För tredje kvällen i rad somna prinsen utan skrik :)

Ska packa ner en del utav garderoben och faktiskt köra bort en massa till lägenheten i morgon :)

/ M



Pigga och glada

Prinsen somnade om till 8 så lite sovmorgon vart det, så himla skönt :)

Nu är vi uppe, jag har ätit frukost, prinsen ligger på golvet och är på rymmen, just nu ligger han och drar i tvättpåsen, kanske hjälper han mamma och vika tvätten som hon inte riktgit hunnit med ? skulle vara väldigt snällt av honom ;)

Idag ska vi leka med efterlängtade Tessan och så klart Leon när han kommer från dagis, var år och dar sist så ska bli super kul och träffa dom :)

Ska även försöka packa ner en hel del i garderoben och köra bort till lägenheten, även lite kläder som vi inte använder ska bort, sen ska ja även försöka hinna med och packa upp lite kartonger i lägenheten och höra av mig till farmor så dom kan komma förbi och titta på våran super fina lägenhet :)

Hoppas jag hinner med allt ja vill idag, annars får ja ta lite i morgon och massor i helgen med älskling.

Nee, nu kaffe, sen duchen så jag blir klar någon gång så kanske jag hinnr med allt ja vill idag :)

/ M



Godmorgon Världen

jag är tröttare än tröttarst eftersom att jag aldrig lär mig att lägga mig tidigt och min son är nog ganska så pigg, han har legat snällt och lugn i sin säng så hade nästan ett hopp om att han skulle somna om och ge sin mamma lite mer vila men Nee tror inte det, han är i full gång med att prata och styr så här blir nog ingen mer sömn fast ja vill.

Tror även att jag mår helt okej, känner mig inte sjukare än igåq, är bara min bulle på/i halsen som är kvar och gör lite ont när ja sväljer, vet inte vad ja gjort, kanske sträckt mig? Eller så är det något annat? Farligt kanske? Men tänker ge den några dagar, försvinner den inte får ja ringa vc då.


Ne ska försöka få prinsen och sova lite lite lite till bara.

/ M



Hoppas hoppas hoppas

att det bara var i dag/kväll som ja mått lite sisodär halv konstigt. Hade bestämt mig för att lägga mig tidigt och vila upp mig för att ja va trött och inte mådde så bra, men av någon konstig anledning vart jag pigg och mår nog helt okej, hoppas det är så i morgon oxå.

Nu ligger ja äntligen i sängen och tittar på ncis som vanligt och ska snart sova, hoppas på att det blir en lika bra natt som det var natten till i dag då prinsen sov som en stock hela natten ;)

/ M



Sjuk ?

Hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk då jag absolut inte har tid eller lust att bli sjuk, och jag vill ju verkligen inte att min prins ska bli sjuk :(
Är ju fullt upp med flytten, vill ner till lägenheten och plocka upp ur kartongerna innan älskling kommer hem på torsdag och sen måste jag plocka i ordning här hemma då det är VÄLDIGT rörigt nu, å det brukar det INTE vara så kan ju inte se ut såhär när älskling kommer hem :/

Tack snälla, jag har nog världens duktigaste och snällaste son, andra kvällen han somnade utan skrik och ingen är lyckligare än mig då jag mår skit ? !

Ikväll blir det massa te och glass och sängen i TIDIGT och jag hoppas att min prins är så snäll och låter mammsen få sova till i alla fall sju i morgon bitti och att jag vaknar upp pigg, kry och glad :)

Håll tummarna för miiig !

Nu inta soffan å tycka lite synd om mig själv och ringa till älskling och ojaa mig liiite :P haha

/ M



Regn och sen sol ?

När vi gick upp i morse var det blött och väldigt trist väder, såg typ ut som att det skulle bli regn så jag la mig på soffan en stund medans min prins lekte rövare å utforskade golvet :P

Syster kom och ringde på dörren så då fick vi ta tag i livet och göra oss i ordning och begav oss upp till jysk för att köpa fina gardiner till prinsens nya rum och så blev det visst ett bäddset i samma serie, ooopps. haha!

Och så har vi varit duktiga och kört bort alla kartonger till nya lägenheten så nu kan jag åka bort och packa upp allt när jag orkar, måste bli innan älskling kommer hem på torsdag kväll :P haha!

Blev lunch på stan och sen en tur till HM men hittade faktiskt inget till prinsen, eller kollade inte så noga, då jag hade världens huvudvärk så åkte hem och slängde oss på soffan istället och mosade i oss tabletter och kaffe och wiiips, nu känner huvudet mycket bättre men dock trött fortfarande :p

Solen tittade fram en lite stund, undra om det ska va hyfsat väder ikväll, hoppas!

vi ska gå och träffa Emma och hennes lilla Wilmer efter fyra, men innan vi gör det måste ja komma på något jag kan laga till middag, frågan är bara vad ?, hm... Eh skiiit samma :p hahah!

/ M



Morgon Mys

med en glad och väldigt pigg kille, super mysigt ;) det verka funka att han åt sista målet tätare och mer än vanligt för han har sovit hela natten ;) super skönt fast ja vaknat då och då och tittat på klockan och lyssnat efter om han sover heller håller på att vakna :P

nu ska vi mysa vidare lite framför tvn innan vi går upp och börjar dagen ;)

/ M



Nya rutiner

försöker som sakt få in lite nya rutiner när vi är ensamna i veckorna.

Gav prinsen mat vid sju då var det 2 1/2 timme sen förra målet. Han fick mer än vad han brukar för att se om han kanske kan sova hela natten istället för att jag väcker han vid elva för mat och blöjbytte. Än så länge sover han så sött i sin säng, får väl se om han vaknar något i natt eller om vi sover hela natten, (man kan ju alltid hoppas)

nu är det även läggdags för mig då ja e svin trött :P

Natti natti / M



Shopping

Tog oss en promenad till Sara och lilla Molly fast vädret såg lite oro väckande ut, men vi klara oss i från regnet :)
Blev en massa bus, skitsnack och kaffe drickande :p

Blev en promenix ner till stan för lite gott käk på sahaara och lite shopping innan vi begav oss hemåt igen xd

Skulle kört lite kartonger till nya lägenheten meen orkade verkligen inte.

Syster är här en sväng och vi kollar film och prinsen sover så gott sen kl sju, han somnade utan skrik och gråt med en mätt mage och torr blöja :) Skööönt!

/ M
 
Dagens shopping :)
 



Tidigt uppe

Prinsen har börjat vakna vid åtta och vill upp då och det gör inte mig något, har hunnit med en hel del, vårat köksbord är sålt och hämtat, prinsen har badat, vi har ätit frukost och ja har gjort mig i ordning för dagen, även packat ner ännu mera i köket så nu står här fullt med kartonger överallt, hade tänkt å köra bort lite till lägenheten men tar det ikväll :)

Tänker passa på att dricka mitt kaffe i lugn och ro och vila lite medans min prins sover en lite förmiddagslur :)

Vid lunch tar vi oss en promenad och hälsar på Sara och lilla Molly och passar även på att leka av oss lite :) Myyysigt!

/ M



Läggdags

Börjar bli ganska så trött, så nu blir det att krypa ner i sängen och se lite utav NCIS :)

Har i stort sett packat ner allt i köket så i morgon ska jag köra bort allt till nya lägenheten och packa upp, sååå kuuuul :)

Älskling har ringt och sakt godnatt så nu kan jag sova gott ;)

Natti Natti

/ M



Söndag kväll

Blev en tur ut till mormor och kenneth för att hämta kartonger till flytten och det vart en hel del faktiskt, fler än jag tänkt mig, men men går alltid åt :P

Prinsen sover tror jaa, och jag sitter och funderar på om ja ska ta mig en dusch och börja packa ner ännu mer i köket innan lägg dax.

Saknar min älskling masssor
/ M



Söndag

Älskling har åkt för jobb :/ men vi har fått en massa gjort i daag :)

Kört ett lass med kartonger och två lass med lite möbler, wäähoo!

Även varit hos mäklaren och skrivit papper så nu är det bara packa packa packa då han som ska köpa lägenheten ville komma in tidigare :)

Ikväll åker jag och prinsen ut till mormor och hälsar på och hämtar massa kartonger, sen ska ja packa ikväll när han sover :)

/ M



Kräftskiva

Hos farfar och Mari, trevligt :)

Prinsen har busat och lekt massor med farfar, Mari, Viktor och Frida ;)

Och nu sover han gott i vagnen.

Senare blir det hem och tittat på film och äta massa godis med syster och Per, mysigt ;)

/ M




Stadsrace

Idag har jag varit trött som bara den å haft huvudvärk, buuuh :(

Vi var och kolla på något race men var as tråkigt så åkte hem och börja packa så nu är vardagsrummet ner packat och i morgon flyttar vi bort lite till lägenheten och packar upp, wiiiihoo ;)

Nu blir det snart stan för å kolla kortege, hyra film och köpa massa gott godis ;) men först hämta tvätten i tvättstugan :/

Och ikväll blir det kräftskiva hos farfar och Mari, trevligt ;)

/ M




Möhippa

Dagen har varit kanon och hur lyckad som helst :) stan med lite bus, lunch, avkoppling på spat och sist middag på stan som vart en riktig överraskning, äntligen tog vi henne och hon vävare jätte paff :D

Säger bara en att det vart en väldigt lyckad möhippa för Carro, hoppas hon är lika nöjd som vi andra . Och Gud så skönt det var med spa, ska lätt göras om med min kärlek.

Nu är jag hemma och har bäddat ner mig i sängen men min älskade pojkar som jag har saknat som bara den i dag <3

Just det, har även varit i nya lägenheten och kollat då älskling överaska mig med att han hämtat nycklarna i dag, så nu flytten vi äntligen snart ;) wääähoo


Nääee gooodnatt ;)

/ M




Taggad som bara den

för idag gäller det ;) så himla roligt, hoppas allt blir lyckat ;)

/ M



Lycka <3

Älskling är hemma och det är riktigt riktigt mysigt och underbart fast prinsen och jag haft en super bra vecka.

När prinsen fick se pappa kliva in genom dörren så la han upp världens största smile och vart överlycklig över att se pappa och pappa lika så ;)

Jag älskar att se mina älskade pojkar i hop, det är lycka och glädje, kärlek i massor <3

/ M




Kärlek <3

Massor utav mys med en nyvaken prins som är en riktgit mysplutt då, det är så underbart och jag älskar det! <3
 

Ikväll kommer efterlängtade pappa/älskling hem och vi lääängtar så mycket efter att han ska sätta nycklarna i dörren och komma in!
 
/ M
 
 
/ M
 
 
 



Första gången

jaa det är nog första gången jag ska sova själv i den här stora sängen som just nu känns super stor och även i denna lägenhet, har nog aldrig hänt på 11/2 år :P tur att jag har min lilla prins även att han bara sover gott så är det ändå skönt ;)

kvällen har varit väldigt ensam och tråkig men faktiskt gott super bra ändå, skulle lägga mig tidigt men så vart det inte som vanligt.

Prinsen är mätt i magen och fått en torr blöja så nu ska ja läsa lite innan ja ska se ett par minuter av NCIS innan jag somnar :P

i morgon kommer min älskling hem och jag längtar ihjäl mig <3

Natti natti / M



15/8

Tänk att våran prins redan är 5 ½ månad :O Vart har tiden tagit vägen ? han är så himla duktig, rullar runt runt och vänder sig från rygg till mage och mage till rygg, och snart kan han sitta helt själv, jag är en stolt mamma till en underbar go och glad pojke!
Idag har vi bara slappat och slöat, och prinsen har mått helt okej idag och ingen feber, så skönt :)

Ikväll har vi varit hos mormor och kenneth och hälsat på, vi badade, prinsen visade allt han kan nu och så har vi bara haft det skönt. Prinsen slocknade direkt när vi satte oss i bilen och han sover nu, så himla skönt :)

Själv är jag dock lite smått rastlös och vet inte alls vad ja ska göra :s

Saknar älskling som bara den men i morgon kommer han äntligen :)

/ M



BVC

besök med vägning, mättning och spruta, usch usch. men som tur var så gick det bra och min prins var så duktig, han väger nu exakt 8000 och är 69 lååång, han är en stor och go kille nu :)

I natt sover vi hos farmor eftersom han kan bli lite sjukis och kvällen va inte allt för rolig men nu sover han så gott med mätt mage och alvedon i kroppen, mammas lilla älskling! <3

Saknar älskling jätte mycket men snart är han hemma hos oss, och jag längtar <3

/ M



Seriöst ?

får Fan dampet på våra grannar, dom bråkar och skriker Fan varje då, igår när jag var hemma om och hämta grejer, i dag när ja lämna grejer och nu ikväll så till och med grannen över var nere och ringde på men ingen öppna och tyst vart det ett tag och sen igång igen men nu är det äntligen tyst för stunden.

Längtar extremt mycket till vi ska flytta nu, och det bästa av allt är att vi kommer flytta tidigare än sakt :) våran eller älsklingens lägenhet är typ såld, papper skrivs förhoppningsvis på fredag och sen flyttar vi om några veckor så nästa vecka börjar ja packa och rensa ;) Wiiihoo :)

ännu en natt med syster fast inatt brevid mig och väldigt nära pga prinsens olycka på kanten på min sida ;) Haha!

Näääe nu sova och i morgon bvc för vikt, längde och sprutor :( Usch!

natti natti

/ M



ÄNTLIIIIIGEN :)

Älskling åkte till karlstad för jobb igår och prinsen och jag gick ner till syster och Per och stannade kvar där tills i eftermiddags, mysigt som bara den!

Träffat carro och lowa och lekt, busat och haft massa mysigt! våra små älskade gryn <3

Wääähooo, äntligen har jag gjort det jag velat göra så hiiimla läääänge, och det är sååå fiiiiint :)

Ett stort taaack till söta gulliga Malin för hjälpen! :)

Ikväll är vi hemma men syster e här och vi sitter vid varsin dator och kollar lite på tv :) Min prins sover.

Jag saknar min älskling massor! <3

/ M



<3

Ikväll har vi en prins som är väldigt väldigt trött efter allt bus och håll i gång hos farmor och Ralf.

Prinsen har kommit på hur man vänder sig tillbaka från mage till rygg i dag ;) stolt mamma <3 och så himla kul och se, han har även kommit på att det är väldigt väldigt kul och snurra runt runt och förflytta sig från täcket till bara golvet så nu gäller det att hålla koll och vara bered på att han INTE ligger still :p

Nu sussar han gott och det förstår jag efter ikväll. Vi tog en promenad ner till stan och skulle se kortegen men vart inte mycket av den, hann se lite då dom tydligen börjat tidigare ? :s

Och så fick vi oss även en promenad hem. Nu är jag helt slut så tänkte krypa närmare min älskling för å känna hans närhet för i morgon åker han igen och vi blir själva hela veckan :(

/ M




Myskväll

Hos farmor med god grillning och massa mys, snart ska vi titta på film och bara ha det skönt ;)

Tidigare i dag har vi varit hos farfar och gratulerat honom med paket ;)

Köpte nya nappar till prinsen i dag och han verkar älska dom ;)

Och vi har även köpt nytt soffbord i dag oxå ;)

/ M




Dagen

Sov läääänge, ända till halv tio då älskling var så snäll och gick upp med prinsen ;) tack tack tack <3

Skulle tvättat vid tolv men vi va hos farmor och lämna tillbaka deras bil och hade absolut ingen lust att åka hem och tvätta så vart inget :p

Tusen tack för att vi fick låna bilen! <3

Ikväll har farmor och Ralf varit här på middag som tack för lånet av bilen och även fått med sig en liten present hem från Skåne, och vi fick en grill av dim ;) tack tack tack!

Våran prins sover äntligen och vi kollar på film, eller älskling gör å jag tjurar över Facebook, har fått den där jävla tidslinjen så nu är min tid inne på fejjab mer eller mindre över, fattar inte ett skit av det. Bläää

Mina älskade pojkar e det absolut bästa som finns, jag älskar dom miljoner drilijoner gånger! <3

/ M




Begravning

Nu är begravningen över och vi sitter i bilen på väg hem.

Begravningen var jätte fin och enkel, precis så som farfar ville ha det och våran prins var så otroligt duktig, han sa inte ett ljud i kyrkan satt bara och tittade sig omkring.

Nu är jag as hungrig och vill ha mat!

/ M




Sov dax ?

Aa igentligen för längesen för prinsen men han är fortfarande vaken och det gör att vi inte heller kan sova fast är skit trött, ialla fall älskling så han får passa på att sova nu.

I morgon ska vi upp tidigt, ska vara i kyrkan runt halv elva har vi tänkt oss eftersom begravningen börjar vid elva, usch ikväll är det blandade känslor, jag saknar min friska pigga farfar som jag alltid hade så roligt med. Tänk att det redan gått två veckor sen han lämna oss :( tiden går fort och jag har inte riktigt fattat det. Men en sak jag har bestämt mig för är att jag ska göra honom stolt i alla fall! <3

Nee nu ska ja försöka få min lilla prins att Nanna, den stora sover visst redan :o haha!

/ M




Ystad

Nu är vi tillbaka igen och det känns super skönt, saknar dock syster och per.

Just nu slappar vi i vårat lyxiga hotell rum innan vi ska gå ut och gå en sväng och se om vi lyckas se någon film inspelning den har gången ;)

/ M




Ystad

Nu är vi tillbaka igen och det känns super skönt, saknar dock syster och per.

Just nu slappar vi i vårat lyxiga hotell rum innan vi ska gå ut och gå en sväng och se om vi lyckas se någon film inspelning den har gången ;)

/ M




God morgon

Uppe tidigt i dag för att bege sig ner mot skåne igen. Våran prins har sovit hela natten :o men jag är lika lycklig för det ;) Nu upp och hoppa, packa det sista och sen åka bil långt långt långt. / M




7 Augusti 2012

Idag har vi haft en kanon dag fast pappa inte varit hemma. vi började dan med mysigt morgonmys med moster och god frukost!

Efter lunch åkte jag och prinsen till Carro och Lowa, drack kaffe och färga mitt hår, wääähoo! :)

Ikväll har vi varit ute i spöregnet och handlat och nu ska snart prinsen nattas sen ska jag packa det sista och invänta min underbara älskling som är på väg hem :)

I morgon åker vi till skåne igen för begravning på torsdag :/

Nääe nu ska prinsen få komma upp och mysa lite och jag passar på att kolla NAVY NCIS :)

/ M

Bilden är från idag när Prinsen fick prova Lowas gåstol, och det var jätte kul tyckte haaan! :)



Kväll

Dagen har varit bra, fika hos mormor och morfar med syster och prinsen, ett snabbt besök till farmor vart det oxå :)

Älskling är ju borta i natt och prinsen märker att något inte e som vanligt, nattningen var jätte jobbig ikväll, massa skrik och gnäll men äntligen sover han tack vare systers hjälp! Tusen taack till dig syster!
Syster sover hos oss i natt så vi sitter och tittar på massa filmer sen vi va små och upplever gamla minnen :)
/ M



Tillbaka till verkligheten

Semestern är slut och älskling är på väg till Karlstad för jobb. Prinsen och jag är tillbaka på våra rutiner. Morgon mys och tv tittande och efter en stund snarkar prinsen :P

/ M



Kvälls mys

Älsklings packning är klar och allt plock är fixat och ordnat inför visningen i morgon, bara alla leksaker kvar :p Prinsen ligger mellan oss i soffan och sparkar sig trött, vi kollar film och har det mysigt. I morgon åker älskling till Karlstad för jobb men kommer ju igen på tisdag kväll :) Nu film innan läggdags. / M




Söndag

Veckan går mot sitt slut som även semestern gör. I morgon åker älskling till Karlstad för jobb men kommer igen på tisdag, lite lagom början efter 4 veckors ledigt. Vi packar,tvättar och gör fint här hemma, för i morgon är det visning igen :) / M




Trevlig kväll

Jag gick ner själv till bästa vännen och hade lite egen tid, och det var väldigt skönt. Mina pojkar var hemma och älskling fick ta nattningen. Nu är jag hemma och är kel sjuk men får vänta tills i morgon bitti då min plutt sover så sött. Nu lite navy ncis innan jag somnar. / M




Blankaholm

Skönt och mysigt i husvagnen med mina pojkar ;) Prinsen har fått en jätte söt mössa av mormor och "morfar" / M




Fredagsmys

Med min underbara älskling, film och lite gott vin, mys! <3 18 månader utav kärlek och ännu mera kärlek kommer det bli med tiden! Jag har världens bästa sambo och vi har en underbar son tillsammans, utan dom två är jag ingenting. Älskar mina pojkar mest utav allt ! <3 / M




Trött trött trött

Blä idag har varit en sån där jobbigt dag, varmt som bara den och super trött efter att vi varit runt överallt. Nu är vi hemma och har grillat och ska bara mysa ner oss i soffan men massa filmer vi hyrt. Och vi skiter i att det är fint väder ute :p haha / M




Arg ?

Neee då, ville bara ha allas uppmärksamhet ;) Sötnos <3




Sol och varmt

Och vad har vi gjort i dag ? Inte legat på stranden eller badat i alla fall utan tvättat och storhandlat och våran prins va hos farmor :) Nu sitter vi i soffan och är helt slut men ska väl ge oss iväg till farfar om en liten stund sen tvätta bilen. Wäähoo! / M




Norrköping

Eftersom vi hade visning i dag och inte fick va hemma så tog vi oss en tur till norrköping när jag klippt mig :) Blev att vi beställde ny vagn och köpte lite nya kläder till mig och prinsen till begravningen nästa vecka, tänk att det redan gått en vecka sen min älskade farfar lämnade oss :( Vi är helt slut som vanligt på kvällarna och älskling mår sådär, ont i halsen, ska han bli sjuk ? Proppar i han te och massa panodil. Och våran prins nannar gott i sin säng efter en jobbig dag med bara massa sittande i vagn och bilen. / M




5 månader

Tänk att våran lilla prins redan är 5 månader, vart har tiden tagit vägen? Känns som det var i går han föddes och jag satt och kolla på en stolt pappa som höll i sin prins och bara log <3 Om en timme ska jag klippa mig, så skönt ;) sen tar vi oss en tur till Norrköping för att handla lite och beställa ny vagn till våran prins ;) Och ikväll är det visning på våran lägenhet, så spännande ;) / M