helgens slut

Längesen nu. Inte haft lust eller ork till att blogga. 

Helgen har bestått utav jobb. Har varit helt slut när jag väl kommit hem så somnat på två röda direkt.

Trollet spenderade lördagen och natten hos sin underbara mormor och Kenneth,  han var så glad och tyckte det var jätte kul jag där i mot tyckte det var tomt i hans säng i går kväll och alldeles för tyst i morse men nu är han äntligen hemma och allt är som vanligt.  

2 lediga dagar tillsammans med trollet väntas. Har lovat honom bakning och lite pyntade.. 





ständiga påminnelse

Dessa bilder gör mig ständigt påmind. Jag önskar att jag kunde vara lika kall tillbaka och inte bry mig ett skit. Bara radera skiten och sedan är allt bra igen. Men tyvärr kan jag inte göra det. Men jag hatar att bli påmind nästan dagligen när dom kommer fram vare sig jag vill eller inte. 

Va fan är det som har hänt igentligen  ? Snart en vecka sen jag skrev sista ordet och jag har inte hört ett skit. Så saknad är visst jag och så mycket tänks det på mig. Ren jävla bullshit! 





Freeeeeeedag

Och jag är ledig fram till måndag em :) wäääähoo 

Har städat så nu doftar här gott. Bara handling kvar som  jag straxt ska åka iväg och fixa. 

Älskar dessa lediga helger. Underbart att få umgås med mina grabbar ♡ 



Så trött

Somnade som en stock igår med telefonen i handen och tv på. 

Hann inte ställa klockan så när j  vaknade i morse var han snäll och ställde min klocka och stängde av tv. Men ändå var jag så trött och inte hört klockan så vi susade gott till halv tio. 

Lämnade trollet och åkte hem och tog tag i städningen på övervåningen. Luktar gott och fräscht.  Tanken var att jag skulle hinna handla innan kvälls jobbet men skjuter på det till i morgon och slappar lite i soffan innan ja ska göra mig i ordning och fixa lite käk.  

Ont i huvudet och trött som satan. Tackar att det bara är två dagars jobb denna vecka och en ledig helg som väntar. Underbart . 



kvälls promenad

Hem i från jobbet. Kallt men ändå skönt :) 

Krypit ner i soffan under filten och tittar på BB innan det blir sängen..  




Ledig dag

Tillsammans med oliwer hemma. Det blev sovmorgon till 10 och sedan bjöd dagen på bullbak med besök utav mina fina vänner tessan och Sara.  Så otroligt glad att jag har er två vid min sida nu när allt känns piss.. jag saknar en viss person så in i helvete mycket, tydligen är inte hennes saknad till mig lika stark som min saknad till henne.. försöker att ta mig igenom dagarna och inte bry mig men fan ja kan inte. Hon betyder för mycket för mig och jag saknar henne mer och mer för varje dag. När ska hon förstå ? Kommer hon förstå ? Kommer det bli ändring ? Ååååhh 😭😭 

Blev en tripp till ankarsrum för att besöka mammsen och Kenneth med nybakta bullar :) 

Stannade till i bowlinghallen på vägen hem och tittade lite på när pappsen tränade :) 

Nu ska ja hoppa i säng och hoppas på att få några timmars sömn.. 



måndag

Ny vecka och jag börjar den med ledighet. Helt underbart. 

Blev en sväng till jobbet för möte och sedan har dagen ägnats åt att få ut mitt löshår. Vart en riktigt besvikelse denna gång det bara var skit men det ska skickas tillbaka. 

Under tiden känner jag mig väldigt kort hårig och ful... 

Leon och oliwer har lekt och busat som bara den ikväll och nu sover oliwer.. hoppas på en hel natt utan att han vaknar.





Helgen är slut

Och nu tar jag helg efter att ha jobbat 6 utav 7 dagar.  Kort vecka på jobbet väntar och det ska bli så skönt :) inget extra jobb är inplanerat än så länge.  Ska bli blir underbart att få vara hemma med mina älskade grabbar om kvällarna.. 

Krupit ner under täcket brevid min killar. 

Trollet vaknade även ikväll och ligger ni brevid oss, hoppas han somnar om snabbt. 

Natti 



Norrköping

Onsdagen spenderade vi i Norrköping hos bästa syster och syster dottern ♡  barnen var överlyckliga över att få ses och leka igen. Mitt hjärta smälter när jag ser hur glada och gulliga dom är mot varandra ♡ 




Fredag

Grabbarna har tagit helg men själv jobbar jag hela helgen.. 6 dagar utav 7 jobbar jag och jag är bara inne min fjärde dag och jag saknar mitt trollet så fruktansvärt mycket känner mig hemsk som jobba såhär mycket men det gäller samtidigt och passa på när chansen ges. 2 veckors jobb försvinner ju vid jul och jag går miste om storhelgen  :/ 

Helt slut i huvudet efter en fart fylld kväll. Är otroligt glad över att jag har så underbara och lätta kolleger att jobba med som hjälper till när det behövs. 

Känner verkligen att jag gjort ett kanon jobb efter att fått hört flera gånger under kvällen att mitt jobb jag gör verkligen uppskattas. 

Helt slut i huvudet ska ja krypa till säng och lär sova som en stock med ett stort leende på läpparna :) 

Även ansökan till vårens studier är inskickade idag. Så nu håller jag verkligen tummarna för att jag kommer in... heja heja heja  ✊ 



extra jobb

Ikväll, kul att få variera lite men så trist att inte få vara hemma hos mina grannar ikväll.. hela helgen väntas det jobb i morgon. Hoppas på sovmorgon någon dag i helgen. 

I morgon blir det upp tidigt igen, lämna trollet och sedan väntar tandläkaren fyy! 

Ännu en dag jag blev sjuk besviken och ledsen. Trodde och hoppades så mycket på att få träffa min bästa vän men nej så fel jag hade. För mig betyder hon massor och jag saknar henne fruktansvärt mycket varje dag, känner mig trasig utan  henne i mitt liv.. tyvärr känner jag att det verkar som att jag är luft för henne.. vad fan händer igentligen ??! 

Kika klart på BB sen kryper jag ner brevid J ♡ 



Borde kanske sova

Men har så svårt för att gå direkt från jobbet och hem till sängen.. 

Slängt mig i soffan och kikar lite på tv innan jag kryper till sängs.  

Försöka komma upp tidigt i morgon för att kunna komma iväg skapligt och få ut så mycket som möjligt utav dagen.. 

I morgon blir det inga måsten utav bara roligheter att se fram i mot.. 



tisdag

Sov morgon till 9 skönt och ganska behövligt kände jag :) 

 Mys och bus med trollet innan han lämnades hos dagmamman.  Ikväll är det jobb som gäller igen och igen i morgon väntas en ledig dag som ska spenderas hos syster ♡♡ 





godis sug

Kvällen har bestått utav jobb och nu är jag hemma och har parkerat röven i soffan och tittar på BB och är sjukt jävla godis sugen och inget godis hemma. Gaaaah !! Hemskt... 



helgens slut

Pratat med min älskade pappa ikväll.  Vi pratade längre än vi brukar göra. Och han berättade att hans present hade kommit fram redan i fredag och han hade satt upp den på väggen så han ser den hela tiden, han var så glad och  nöjd. Åh min älskade pappa ♡ vad jag saknar honom... 

Han är dock inte den enda jag saknat i mitt liv just nu. Saknar min bästa bestie som stått mig nära i över ett års tid men nu verkar allt vara bortblåst. Jag vet inte vad som hänt med  ja sak ar henne så sjukt mycket ♡ 





fars dag

Grattis världens bästa pappa på fars dag! Saknar dig enormt mycket! ♡  avståndet är alldeles för långt. Hoppas du får en bra dag och att vi snart ses igen.  Jag älskar dig pappi  ♡♡ 

Även ett stort grattis till j på fars dag från trollet. Tyvärr hann inte hans present komma hem i tid men hoppas den kommer i morgon.. 




riktigt lördags mys

Hela dagen lång. Mysig förmiddag hemma med båda mina grabbar. 

Lek och bus hos Molly och Sara på em. 

Kvällen avslutades hos mamma och Kenneth med två rätters middag som Kenneth fixat. Super gott. Till förrätt fick vi hummer med räkor och majonnäs, och till varm rätt hade Kenneth gjort pressad potatis,fläskfile med svamp inlindat i bacon och svamp sås. Riktigt gott. 
Trollet gillade förrätten bäst. 

Dagen har varit super mysig och underbar.  Tack alla inblandade ♡ 

I morgon är en ny dag med nya planer och även fars dag ska firas.. 




Fredag

Trollet är lämnat på förskolan och fina vännen är här och dricker kaffe som alla andra dagar :) 

Ledig dag igentligen men hoppar in och jobbar lite extra ikväll och tar helg i morgon :) 

Plocka i ordning lite och göra mig i ordning och sedan får vi se va dagen bjuder på innan jobbet :) 



Jobb

Snart dags att bege sig mot jobbet för ännu en kväll. Kallt och regnigt ute så inte alls sådär pepp påt men det går gå.. 

Trötta och sega som tusan i morse men efter ett tag lyckades ja få upp trollet... 

Pappas fars dag present är ännu inte skickad. Bett j om hjälp så hoppas kunna skicka den i morgon.. 

Dags och göra lite nytta.. 



sköna soffan

Efter en kväll på jobbet i skit vädret. Slutar ju verkligen aldrig och regna. . 

Fått i mig lite i magen och nu lägger jag mig i soffan och kikar på kvällens BB.  Hoppas ja orkar vara vaken.  



Men åh

Så trött ja blir på mig själv. Är ju bra om jag mäter innan jag köper en påse för att skicka pappas fars dag present. Resultatet blev nu att påsen var för liten och gick sönder så får köpa en ny och större. Hade hoppas på att han skulle hinna få den innan helgen.. men men. 

Dags att bytta om för kvälls jobb så får fortsätta med paketet i morgon... 



jul ledighet

Fick papper från dagmamma  hur trollet ska gå vid jul. 

Vi åker ju bort två veckor och resterande dagar är jag ledig och min älskade mamma är ledig och ställer upp och tar oliwer en dag så han behöver inte vara på dagis någonting under jul ledigheten. Så underbart :)  blir låååång  ledigt för trollet del. ☺☺ 



hel dag

Tillsammans  med Sara och Molly. Mycket kaffe drickande under denna dag har det blivit. 

Trollet är hem hämtad från dagmamma  och vi åkte tillbaka till Sara och Molly för att bli bjudna på mat. Lyxigt :) 




sköna måndag kväll

För mig själv.  Trollet slocknade som en stock i soffan efter att Molly och Sara åkt. Älskling har varit iväg och fixat lite. 

Tog mig en varm skön dusch och sen bara kopplat av på riktigt i soffan och njutit utav lite ensam tid :) 

Kika på kvällens BB och sedan blir det sängen :) 





mys kväll

Med finaste sara och Molly. Lyckades självklart till det med Kina mat och barnen valde korv och pommes 👌 gott som tusan :) 

Barnen leker som bara den så inatt lär dom väl sovs som stockar :) 



födelsedags firande

Igår fyllde min älskade J år. Blev lite kalas hemma på fm och på em kom min mamma och Kenneth och gratulerade och dom tog även  med sig trollet hem för övernattning och vi spenderade kvällen med 70 års kalas för  J's mormor på guldkant. Super god mat och god dricka.  

Lyckades få ledig från jobbet och hela dagen och kvällen var toppen. 

Vaknade ganska så skapligt i morse så passade på att hämta hem vårat troll från mormor innan jag börja jobba.  Trollet hade haft det super bra hos mormor och Kenneth. Han hade fått hjälpa till att göra pizza och var så stolt. Han bestämde även att dom skulle göra en pumpa eftersom det var halloween så det hade trollet och Kenneth fixat och han visade så stolt upp den för oss i dag.  

Grabbarna släppte av mig på jobbet när vi kom till stan och nu är jag hemma och ner krupen i sängen och det känns så skönt att trollet är hemma igen och snarka så gott inne på sitt rum :) 

Natt natt