Avbruten sömn

På eftermiddags vilan resulterar i en sur och grinig unge men äntligen lyckades han somna igen och jag väntar på att J ska komma hem med lite käk till mig så energin kommer tillbaka för att fixa det sista inför ikväll och fixa till mig ;))

// M




Älskade barn

Som tar världens längsta sov morgon var och varannan dag, underbart!

Han verkar inte heller vara någon morgon människa precis som sin mamma och det gör absolut ingenting ;))




God natt

Min andra hälft är hemma hos oss igen.

Blev även en sen kväll ikväll oxå då vi satt och prata lite när J kommit hem, hade ju lite att prata om och berätta för varandra då vi inte setts så mycket denna vecka, och i morgon ses vi inte heller så mycket, men i helgen ska vi njuta utav tiden tillsammans och bara vara och umgås massor, massa kärlek på det <3

Jag ser verkligen fram imot i morgon och jag tror det kan bli en galen kväll när tre mammor ska ses och bara umgås utan barn, män och djur! ;))


Godnatt
// M




Mor och son dag

Haft en underbar dag med O, först ett besök hos farmor och sen begav vi oss ut till mormor och morfar där vart fullt ös med en massa bus. Blev senare än vanligt men vad gör det ibland när man har det mysigt ?;)

Fick med mig massor rabarber och jordgubbsplantor som nu står så fint på altanen. O slocknade i bilen på vägen hem så fick bli sängen för hans del direkt när vi kom hem och han somnade direkt. Och jag passade på att damma överallt och dammsuga nedervåningen och torka av på altanen då äckel fåglarna tydligen haft party där ute, men nu är det fint överallt och luktat gott ;))

Har även blivit lite ändrade planer ang tjejkvällen i morgon pga sjukdom men det blir av i alla fall och jag är taggad som fan ;p haha!

Nu en dusch och invänta J som är iväg och roar sig ikväll.


// M




Utvilad och pigg

Trotts att det vart en väldigt sen kväll igår känner jag mig både utvilad och pigg..

Nu ska vi kliva upp och käka frulle .


// M




Vilken härlig dag

Började dagen med ett besök utav Sofie och en sväng på stan och lite nytt till O igen innan vi begav oss ut till Amanda och Viggo. Blev bjuden på god mat och kaffe, barnen lekte bra som vanligt och vi lyckades få till lite skit snack (som vanligt) medan våra barn roade sig själva. Lyckades även att få båda två att sova samtidigt för en gångs skull och vi kunde njuta utav den underbara solen och värmen innan vi åkte hemåt efter ett par trevliga timmar ;))

Kvällen spenderade jag hos Sara utan barn för att färga håret, är ju tjejkväll på fredag och jag är taggad till tusen, går in hårt för att bli snygg och klä upp mig ;)) även barnvakt är fixat tills på fredag så J oxå kan passa på att gå ut och roa sig men på eget håll. Längtar som bara den till fredag och känner på mig att det kan bli en galet rolig kväll ;))

Nu är jag hemma igen och har bäddat ner mig under täcket medan båda mina pojkar sover. Men innan ja sover så blir det nog att titta lite på tv ;))

Godnatt
// M




Oopps

Försov mig visst igen, tur att folk är så förnuftiga och ringer och väcker oss, nu ska vi båda hoppa upp och invänta vårt besök..

// M




Ännu en kväll

som det blev sent, men till skillnad från dom andra kvällarna ligger jag redan i sängen sen en stund tillbaka och checka runt lite här och där :P

har verkligen panik över hur vårt hem ser ut, behöver städa men har en massa roligt att se fram i mot i veckan så det får faktiskt vänta några dagar till, är faktiskt lättare när J är hemma och kan ta O så det får bli helgens projekt, mindre kul men ett måste.

Nu lägger jag ner denna dag och kryper ner under täcket och ska kolla lite på tv innan ja somnar och just det, måste ju ställa klockan i morgon bitti då det rycktas besök i morgon fm..

God natt
//M



Galen kväll

Fick med mig Sara och finaste Molly hem i em oxå, tvättade och bjöd dom på god mat och barnen har lekt som aldrig förr, så kul och se ;)) fick även äran att se molly gå fyra steg i dag, stolt!

Kvällen vart en spontan men galen kväll med Sofie, lite onyttig glas på Corner och massa skit prat ..

Vart även en sväng på stan tidigare i dag och oliwer fick ytterligare en ny tröja ;))

// M




Lek och bus

Hos Sara och finaste Molly och massa kaffe drickande, blir även en sväng ner till stan om ett tag ;))

// M




Ännu en sen kväll/natt

Skulle ju bara plocka undan i köket men så börja det självklart åska och regna, och eftersom jag verkligen hatar åska hade jag ingen ro att gå och lägga mig så fortsatte istället att plocka i ordning och göra fint där nere ..

Nu har det slutar åska,äntligen och jag har krypigt ner under täcket och ska straxt sova. Ligger just nu och lyssnar på både J och O som snarkar för fullt, gulligt, men väldigt irriterande oxå .. Haha!


Godnatt
// M




Roatrip

väldigt spontan och galen men mycket trevlig dag med Amanda och Viggo som vi började i Linköping för lite shopping till Amandas vagn, men oturen vi hade fanns inget hemma och okunnig peronal till max.
Shoppade och käkade innan vi begav oss till babyproffsen i Norrköping och där fanns allt hon behövde till vagnen :))

Lämnade av Oliwer hemma hos pappsen och hämtade bilen och åkte sedan med Amanda och Viggo hem för kaffe och lite skit prat, trevligt som tusan! :)

Är sjukt trött efter denna låååånga dag och det tror ja vi alla är, oliwer somnade som en stock hemma och lika så Viggo..

Ska plocka och städa upp lite i köket nu sen går ja och lägger mig.

// M




Ny vecka

Den börjar med en tripp till Linköping eller Norrköping (igen) haha!




Inte bra

Klockan är sådär alldeles för mycket igen och jag borde sova vid denna tid för att orka upp i morgon bitti då klockan faktiskt är ställd..

Men nu ska jag faktiskt vända på mig och lägga mig till rätta och titta på CSI NY tills ja somnar.


Godnatt
//M




Kolmården

 
 



Åhh

Har suttit och satt i hop lite bilder från i går som ja skulle lägga upp här och då självklart går det INTE, irriterande till max...

Bara att börja om... Suck!!!




På väg hem

Efter en helg med massor utav roligheter och bus hos moster och per är vi nu på väg hem till vardagen och rutinerna.

Oliwer är helt slut efter denna helg och somnar nog snart gott i bilen ser det ut som :p


// M




Morsdag

Mina älskade pojkar väckte mig med paket på sängen, 50 min helkroppsmassage, underbart! Tack älskade underbara ni <3


// M




Kvällens slut

Avslutade kvällen med att titta på en riktigt gammal film "blackjack" den är alltid lika bra, vart dock att jag satt själv på golvet och tittade medan dom andra tre sov i soffan, dagen har visst tagit hårt på dom.

Kröp ner i sängen för ca 5 min både jag och J, och han snarkar, då är man nog bra trött. Till och med O snarkar och tro det eller ej men mycket högre och värre än J. Hur ska ja kunna somna nu ? ;p

Bilder från dagen på Kolmården kommer komma upp på bloggen när vi kommit hem ..

// M




Kolmården

Haft en hel underbar dag med älskling,moster,per,farmor och Ralf!

Oliwer har lekt i bamses värld,matat och klappat några djur, han trivdes som fisken i vattnet och sprang runt med ett stort leende.

Han var helt slut ikväll så han somnade direkt och sover nu gott och vi har grillat och ska nu slappa i soffan resten utav kvällen med film ;p


// M




Morgon pigga

Halv sex stod oliwer i sin säng och tittade på oss, var bara och gå upp då eftersom det var omöjligt att få honom och somna om men har hunnit med mycket.

Har duschat, gjort mig i ordning, fixat salladen som vi ska ha med oss till Kolmården och käkat frukost, nu ska bara kaffet bryggas, packa och klä på trollet sen är vi redo för att åka och möta upp farmor och Ralf ;)


// M




Läggdags

Filmen var faktiskt lika bra nu som på bio när vi såg den..

Och under tiden vi tittade på film sov oliwer gott i mosters säng och nu är han flyttad till sin egen säng och snarkar lika gott igen precis som sin pappa ;p

Klockan är ställd på tidigt för att spendera dagen på Kolmården,roooooligt ;))

Godnatt
// M




Mys fredag

God mat från pizza hut med lång vänta pga miss med beställning men fick två sallader och två stora läsk som ursäkt för att vi fått vänta..

Massa bus och lek när vi kommit hem till syster och per efter maten.

Efter en lång och sen nattbingen sover nu vårt troll äntligen i mosters säng.

Och vi passar på att äta lite onyttigt och avnjuter gratis läsken och kollar på nya Wallander (igen) :p haha!!


// M




Just nu

Sitter i bilen på väg till Norrköping för att spendera helgen hos syster och per, och ett besök på Kolmården i morgon, håller tummarna för bra väder!

// M




Störigt

Försökte läsa och titta på tv men kunde inte koncentrera mig på grund av ayy grannen hörs skapligt tydligt när han spelar/pratar, sjukt irriterande i alla fall!!

Oliwer vaknade självklart till oxå och fick komma in och lägga sig mellan oss, mysigt, även att han sparkas och ska ligga på mig men både han och J sover nu så jag är nöjd...

Ska se om jag kan lyckas somna för nu är det tyst i huset (för stunden i alla fall)

Godnatt
// M




Fullt upp hela dan

Idag har varit en sån dag då det hänt saker hela tiden från morgon till kväll.

Åkte en sväng till farmor och Ralf efter vi ätit och där var farbror Viktor och Sofie så vart massor utav bus med oliwer. Så blev i säng senare än vanligt för hans del då han skulle bada innan läggdags, men han somnade gott efteråt ..

Passade på att packa lite inför helgens äventyr så nu hoppas vi på bra väder.


Nu ska ja hoppa i säng och klockan ska ställas på tidigt för att komma upp och hinna med det sista i morgon bitti ;))


// M




Kaos

Hela nedervåningen har sett ut som ett bomb ned slag.

Köket vart fullt med disk och leksaker på golvet som oliwer sprit ut på hela nedervåningen. Men nu är det upp plockat och diskat ;))

Huvudvärk från helvete är på besök just i dag då det gått i ett med Bullbak,tvättning och trevligt besök.

Ska väcka oliwer och börja laga lite mat och bara koppla av sen och hoppas att huvudvärken ger med sig.


// M




Åh vad härligt

Det är att vårat internet äntligen funkar efter en sådär 2 1/2 månad utan. Men nu äntligen går det lite fortare att surfa,telefonräkningen behöver inte bli så dyr och framför allt, det är roooooligt att surfa nu..

Både O och J sover som två grisar och jag tittar på the fast and the furious Tokyo drift i sängen och ska även läsa när filmen är slut ;p


Godnatt
// M




Wäääähoo

Äntligen har vi fått fungerande internet ;))

Dagen har spenderats i ankarsrum hos Amanda och Viggo med mycket bus,lek,skit snack,kaffe och god mat, trevlig dag helt enkelt och nu sover vårt troll gott efter allt Stim idag ;p


// M




Sju sovare

Ja oliwer är en riktig sju sovare, kan han brås på sin mamma kanske ? Han sover fortfarande och jag har lyckats fått en hel del gjort ..

Nu väntar ja på att han ska vakna så vi kan fixa i ordning oss.


// M




Härliga natt

Fick sova hela natten fram till klockan åtta, oliwer fick välling och nu verkar han har somnat om igen ;p

Då passar jag på att gå upp och fixa lite i lugn och ro ;)

// M




En god natt

Ja vi kan ju alltid hoppas utan störd sömn utav en son som ska leka mitt i nätterna..

Lyckades flytta in honom i sin säng utan att han vakna så hoppas hoppas han sover lika gott nu.

Klockan är ställd (för säkerhets skull) och innan jag släcker ska ja ju självklart läsa lite ;))

Godnatt
// M




Sen läggning

Men nu sover trollet, dock i vår säng men bättre det än att han är vaken, nu hoppas ja på en hel natts sömn!

// M




Fika och bus hos mamma

Älskling var snäll och hämtade oss hos sara och finaste Molly när han slutat.

Vi stannade på maxi och köpte med oss sallad och begav oss ut till mamma och Kenneth där vi åt,fika och trollet busade och lekte massor med både mormor och morfar Kenneth så han vart trött..

Men ändå är det så svårt att få han i säng, får väl se om han somnar snart annars får han sova mellan oss ;))

I morgon beger vi oss på äventyr ;)


// M




Fika häng

På maxi med finaste Molly,Sara och Benno, trevligt som tusan ;))

Och lite shopping på dollarstore tog på oliwers krafter så nu sussar han gott i vagnen ute och jag passar på att dricka ännu mera kaffe.

Tro mig, räknar timmarna till läggdags för ja är sjukt trött.

//M




Liten börjar bli stor

Idag fick vi alla papper inför inskolningen hos dagmamma i höst ;) nu är snart min bebis stort på riktigt, tiden går för fort. Men ja vet att det kommer bli sååååå bra ;))

Hinkar i mig liter vis med kaffe för att orka med denna dag och ett troll som är väldigt gnällig och trött, bläää för vakna nätter helt enkelt!


// M




Trött trött trött

Är Bara förnamnet, ögonen går i kors. För att klara denna dag behövs massa massa massa kaffe ;p


// M




Suck!

Ännu en natt/tidig morgon som Oliwer varit vaken och ska ha lekt och haft energin på max.

Men nu äntligen sover han så jag ska göra det samma!


// M




Kryper till sängs

Efter mycket om och men sover äntligen trollet sen ett tag tillbaka.


Vi har krypigt till sängs och älskling sover redan, jag ska läsa lite innan jag släcker och sover men först utav allt ska jag ställa klockan för i morgon ska vi INTE sova lika länge som idag...

Godnatt

// M




Kvälls nöje

Trotts en halv sur och hysterisk unge lyckas jag ha energi kvar ;))

Efter att vi kom hem från farmor och Ralf där jag lagade mat, ställde jag mig och slängde ihop en smet till kärleksmums och sen blev det visst en smet till chokladmuffins med apelsinkrokant, så nu är fikat i stort sett klart till lördagens utflykt ;))

Försöker att få en trött unge att sova, får väl se om vi lyckas nu eller inte ;p


// M




Lite för lång sovmorgon

Fick besök mellan oss utav oliwer i natt, vaknade klockan fem utav att han knuffade ut mig i sömnen ;p


Han fick välling som vanligt vid sex halv sju och sen brukar vi alltid somna om till nio men i dag sov vi enda till halv elva :o blev riktigt panik, då det står öf på schemat i em och innan dess måste jag handla ;p


// M




Nu säger ja godnatt

Blev ingen titt på unga mördar, fastnade framför datorn med massa heminredning och kläder till trollet ;))


Får gratulera Sverige till guldet som dom visst tog hem ;))

Nu ska jag släcka lampan och sooooova.

Godnatt
// M




Lugnt och skönt

Har bäddat ner mig i en ren bäddad säng och spannar runt lite på datorn innan ja ska ta och titta lite på unga mödrar.

O sover och J kollar på hockey där nere. Hockey är ju inget för mig så tog med mig datorn och kröp ner i sängen..


// M



Slö söndag

Har varit grymt trött och seg efter den sena natten, men Gud så trevligt vi hade så var lätt värt det ;))

Idag har här bara slappats och haft trevligt besök,tvättats och fixat hemma så nu ska vi glo på Arne Dahl innan hockeyn börjar.


// M




Home sweet home

Hemma hos mina älskade pojkar igen efter en super trevlig kväll med tejerna ;))

Och rätt låt vann faktiskt! :))

Var även duktig och glömde min laddare men får hämta den i morgon ;p


Godnatt


// M




Eurovision

Barnfritt och rosevin med favorit tjejerna och så självklart taggar vi för Eurovision ;))

// M




Marknad

På stan med världens bästas syster/moster.

Tog en promenad till syster och per för lite kaffe drickande innan vi skulle bege oss till stan, var dock inte direkt något att ha (som vanligt)

Nu är pappsen hemma från skogen och maten är på g sen ikväll sägs det att det blir roligheter med mina brudar, skojisigt ;))


// M




En god morgon

Tror att resten utav familjen har sovit lika gott som mig hela natten ;p fick till och med sov morgon ;)

Älskling är i skogen och jobbar så oliwer och jag har denna lördag ensamma hemma, får se vad dagen bjuder på ;))


// M




Quiz

I bowlinghallen med Sofie,Viktor,farmor,Ralf och älskling så klart. Oliwer var hemma med Sara och Sanna som var så himla gulliga och var barnvakt åt honom, ett stort stort tack till er båda två.

Vi började kvällen med en cykeltur till farmor och Ralf med Viktor och Sofie då dom bjöd på god mat,dricka och en massa lek och bus med oliwer innan han fick åka hem.


Nu är vi hemma igen och har krypigt ner under täcket. Ska läsa lite innan jag släcker och gör som mina båda pojkar gör, snarkar!! Hoppas faktiskt på en lugn natt med sömn och Inge lek mitt i natten som natten till idag..


// M



Underbara sol

Har tillbringat hela dagen ute på vår as varma altan i solen, solat lite och lekt. Fick besök oxå, alltid lika trevligt ;))

Nu har vi duschat/badat och gjort oss i ordning för kvällen.

Väntar på att pappsen ska komma hem från jobbet så vi kan bege oss sen ;)

// M




Efter mycket om och men somnade oliwer till slut och vaknade nyss, kan säga att idag är ja sjukt trött, ont i huvudet och på dåligt humör.

Nu ska vi äta frukost och sen gå ut i solen. Det rycktas ju om besök oxå så får se om det blir något..


// M




Vakna nätter

Är alltid lika kul, bara massa lek i huvudet trotts att han är skit trött.

HoppaS verkligen han somnar SNART!

Och dessutom tar sovmorgon....


// M




Jahaa nu då ?

Boken är utläst så vad ska jag nu läsa liksom ? Hm.. Den var sjukt spännande mot slutet så kunde inte slita mig..


Det bästa är ju att klockan inte vart så där jätte mycket ikväll som det oftast brukar bli...

Tydligen gick det visst bra i hockeyn för Sverige oxå. Har jag helt missat fast tvn varit på och älskling tittat ;p

Nu ska ja bytta kanal och se om ja hittar något vettigt innan ja somnar..



// M




Man får sig lätt ett gott skratt

Varje kväll man går in och tittar till oliwer innan läggdags, han har sina knasiga sovstilar ;p 


Har krypigt ner under täcket och ska fortsätta läsa min spännande bok medan älskling kollar på hockeyn bredvid ;p

I morgon ryckas det besök igen, spännande och alltid lika trevligt.

Hoppas även på ännu en morgon med lång sovmorgon och en dag med massor utav sol så här kan solas hela dan ;))


// M




Hel dag ute i solen

Fick besök utav Amanda och Viggo, lek,bus,kaffe,skitsnack och en promenad i den underbara solen ;))

Oliwer fick äntligen sina efterlängtade convers, så fina och han kommer bli så snygg i dom ;))

Nu sover han som en stock och jag har avnjutit en skön dusch och fixat i köket så nu ska här bara kopplas av hela kvällen innan läggdags.

Hoppas på sol i morgon oxå så håller tummarna sten hårt .


// M




Utvilade och pigga

Fick vår efterlängtade sovmorgon, sov enda till halv tio ;))

Så för oss blir det ingen babypromenad utav vi myser hemma istället innan deg rycktas besök ;))

Veckorna går även så fort och snart är det helg, men ser verkligen inte fram i mot denna helg. Vars utan min skatt två kvällar i rad, usch och fy!!


// M




Alltid för sent

Boken är så bra och spännande så ja bara läser och läser och glömmer bort klockan och varje kväll blir det för sent :/

Nu har ja lyckats slita mig i alla fall, ögonen orkade inte riktigt mer så ska släcka och bädda ner mig sen sover jag nog som en stock som dom andra två ;p


// M




Mys

Kom upp till en sovandes kille i vår säng, hade ingen lust till att flytta på honom då han såg ut att sova så gott och var för söt, så mysigt!

Men nu ligger han i sin säng och verkar sova precis lika gott där, hoppas bara han gör det hela natten och ger mig lite sov morgon i morgon bitti ;))

Vädret har lovat sol i morgon så håller tummarna .


Läsa lite och se om det är något vettigt på tv innan ja somnar.

Godnatt
// M




Äääääääääntligen

Efter tredje försöker att få oliwer och sova så somnade han äntligen i vår säng lugnt och stilla.

Nu hoppas jag på att oliwer är med på sovmorgon i morgon bitti, om inte så ger vi oss iväg på babypromenad ute på getrudsvik och på em rycktas det om besök så håller tummarna för fint väder och sooool i morgon ;))


// M




Lite lugn och ro

Kom hem sent så vart skräp mat till middag idag.

Slängde oliwer i badet innan han skulle i säng (trodde jag)

Efter lite tårar,ännu mer lek och en Alvedon hoppas jag nu att han är så pass trött att han somnar men låter faktiskt inte som så :(

Tror det är fler tänder som spökar i hans mun :((


// M




Medan vi väntar

På att pappa ska komma tillbaka till jobbet så tar oliwer en lite sov stund i bilen. Kan behövas efter allt lek och bus med först finaste Molly och sedan med leon, en lång dag med massor utav bus för dom små. Det tar tydligen på krafterna...


Och jag är vråååååål hungrig och har varit ganska så länge så nu får mannen gärna komma tillbaka så vi kan äta något... Även handla behövs göras, suck :/


// M




Sov morgon

Nej inte idag, utan istället får vi gå upp och fixa lite frulle och göra oss i ordning.

Hoppas på att regnet håller sig borta idag så vi kan leka lite ut :))


// M




Snark

Båda mina pojkar sover nu och även jag ska göra det, är helt slut även ikväll..

Hoppas på att vi får ha vår säng i fred i natt och inget troll som ska ligga mellan oss eller snarare på mig,nypas och sparkas på mig..

Godnatt


// M




En tisdag med regn

Regnet har öst ner ungefär hela dan men det gjorde inte speciellt mycket, perfekt väder för att städa och rensa.

Oliwer spenderade ett par timmar hos farmor och jag var hemma och städade övervåningen och rensade bland alla hans leksaker. Fint,snyggt och gott luktar det ;))

Kvällen har spenderats med att tvätta men är redan klar, så skönt ;))

Slappar i soffan till Arne Dahl efter en varm och lång dusch...


// M




Nattgäst

Fick besök utav en liten kille som kröp ner mellan oss väldigt tät inpå mig inatt. Eftersom det händer allt för sällan så var det mysigt men han ligger och sparkas och nyps är det inte så värst skönt och mysigt!

Vaknade vid halv sju, då fick han välling och flyttades in i sin egen säng och nu Sover han igen och klockan ringer snart :/


Bara upp och hoppa ...


// M




Sooooool

Haft en härlig dag i solen på altanen med Sara,finaste Molly och mitt troll ;))

Massa kaffe drickande,skitsnack,lek och bus. Blev en promenad till lysingsbadet oxå :))

Har plockat i ordning i garderoben,köket och varit ute med lite skräp i bilen som ska kastas i morgon ;))

// M




Så trött

Hade hellre legat kvar i sängen och sovit ett tag till men går ju inte :((

Fixa i ordning oss och lite frukost innan mötet vid tio.


// M




Få timmars sömn

Börjar nu att kännas av,slumrade till och med till på soffan, haha! Ibland händer det även mig ;))

Ställa klockan och sedan släcka lampan och sooooova! ;))


// M




Söndag och ångest

Är väl antagligen bara att försöka gilla läget även om det är svårt.

Drog med mig far och son ut till farmor och Ralfs stuga för att komma på andra tanka för en stund men nu är vi på väg hem och dom är tillbaka.. Suck!

// M




Fantastiska dag

Har spenderat precis hela dagen med Sara och finaste Molly,från morgon till kväll med en massa lek och bus,en sväng till lekparken och en snabb sväng på stan och grillning ikväll och lite gott vin, och det bästa utav allt, det har varit sooool hela dan ;))

Nu är vi hemma igen och jag sitter i soffan med lite vin,ett glas iskall cola och kopplar av innan jag ska krypa ner i sängen och invänta min älskling som är ute och roar sig i kväll ;))


Stort tack för en fantastiskt underbar dag/kväll ;)) 
 
 
//M 
 



Kvällen har gått mot sitt slut

Folket har gett sig hem och ska straxt krypa ner under täcket och läsa lite innan jag somnar.

Haft en trevlig kväll med god mat,god dricka,mycket skratt och prat med trevligt sällskap ;) såna här kvällar älskar jag ;))

Satt även och tittade på gamla bilder från tiden när jag var gravid och på trollet som väldigt liten, sjukt vad fort det går. Längtat tillbaka den tiden och känslan men det får faktiskt vänta ett par år innan det kommer syskon till oliwer ;p

Har plockat ur och i diskmaskinen och städat köket efter en trevlig kväll så nu kan jag gå och lägga mig och vakna upp utan ångest och kaos i morgon bitti, härligt! ;))



// M




Trevlig fredag kväll

Med massor utav besök,grillat och god dricka ;))




Förvirrande

Känns som lördag men är bara torsdag och i morgon är det jobb och dom vanliga rutinerna igen. Att försöka sova tidigt är inte det lättaste när det varit ledigt och sovmorgon idag.


Oliwers ur gulliga farmor kom ner med lite nya fina kläder som dom köpt, tack tack tack!

Läsa lite och titta på Grown ups.

// M




Ledig dag

Det är inte bra med dessa lediga dagar mitt i veckan, blir ju helt förvirrad ;p

Har äntligen lyckats putsa fönstret och städat nedervåningen.

Blev en fika och lite skit prat med älsklings farbror och kusiner innan vi skulle handla.

Ännu mera regn och åska har det varit i dag, usch och fy, men nu är det över tack och lov :p


// M




Bra dag och årets första åska

Packade in oss i bilen och flydde från stan i förmiddags, ut till ankarsrum där vi besökte Amanda,Viggo och hundarna i lugnet. Vi blev kvar ett par timmar och det var så skönt tyst och luften var underbar att andas in.


När vi kom hem var pappsen hemma,oliwer vart så glad och sken upp direkt så fort vi öppnade dörren, lämnade far och son hemma och begav mig till bästa vänner för lite efterlängtat umgänge med henne och hennes naken fis till son.


Och när ja kom hem runt halv nio möttes jag utav en vaken oliwer, (ingen ordning när mamma är borta) efter lite mys,ny blöja och välling somnade han gott. Och jag passade då på att krypa upp i soffan bredvid älskling och titta på skilda världar (som vanligt)


Men nu har jag krypigt ner i sängen och ska läsa min efterlängtade bok och utanför fönstret hörs årets första åska, usch och fy, hatar verkligen åska!!


// M




Godmorgon

Avnjuter mitt morgon kaffe medan oliwer leker på golvet.

Ska straxt göra oss i ordning för dagens äventyr ;)

// M




Kvällen gick fort

Lite ensamtid och ompyssling utav mig själv vart det ;p

Älskling är hemma och har hjälpt mig skickat in lite uppgifter som saknades till CSN så nu håller jaa tummarna ;))

Min efterlängtade bok kom med posten idag så nu kan ja läsa igen ;))

// M




pysslar om mig själv

Kom hem från Sara och finaste Molly för en stund sen.
Oliwer sover som en stock, han var helt slut efter allt stim och bus..
 
Har plockat och fixat lite i köket och nu har jag satt mig i soffan och ska koppla av..
men först packa Oliwers väska tills i morgon :p
 
Älskling är på speedway och kommer inte hem än på ett tag så ska passa på att pyssla om mig själv lite och måla naglarna och bara slappa framför tv :p
 
 
// M
 



Sköna dag

Solen lyser även idag, varmt och skönt, jag älskart ;))


Har hunnit med att storhandla på fm och nu njuter jag i solen med kaffe hos Sara medan oliwer sover gott i vagnen innan vi ska bege oss mot dagis för att hämta hem finaste Molly ;))


// M




I Säng

Oliwer somnade runt sju, jag hann fixa köket och skrivit handle lista innan jag kröp ner under filten i soffan och bara kopplade av.


Ligger i sängen och små glor på tråkig hockey men hoppas på att somna snart ;p

Hoppas på att få sova i natt utan att ungen ska vakna och leka mitt i natten och sen att grannen kan ge fan i och duscha för tidigt på morgonen när jag precis skulle somna in, bra irriterande vill ja lova så i natt hoppas ja alla sköter sig ;)


// M




Sötnosar ❤




Kors i taket

Klockan är över nio och jag är fortfarande vaken :p tecken på att jag börjar bli frisk igen ;)) lycka!

Innan ja kröp till sängs passade jag på att vika in all tvätt, så nu är den borta och jag slipper ha den liggandes i flera dar innan jag har tid att ta tag i det ;p


Glo lite på tv och sen försöka sova kanske ?! :p


Godnatt


// M




Ännu en dag ute i solen

Eftersom pappsen kom hem med en cykelsadel som ja kan ha på min cykel och en hjälm till trollet igår var vi ju tvungna och ta en premiär tur, trollet tyckte det var skit kul.

Cyklade förbi farfar för att säga hej men blev kvar där och fick mat och lekte en massa, även farbror Viktor och Sofie kom förbi och lekte en hel del, ett par timmar gick fort.


Trollet har badat och springet i tvättstugan är snart färdigt och trollet ska i säng sen ska ja bänka mig i soffan framför skilda världar med godis och cola bara för att jag äntligen mår bättre, wäääähoo ;)))

// M




Mot rätt håll ?

Känns som att denna sjukt jobbiga förkylning går åt rätt håll, mår fortfarande hyfsat och har gjort enda sen i em.

Var till och med uppe längre ikväll utan att känna mig trött och helt färdig i kroppen, ännu ett tecken på att det går åt rätt håll ? ;)) hoppas hoppas hoppas...


Klockan verkligen springer i väg och jag måste sova för att orka med morgon dagens äventyr (om ja nu är bättre)

Godnatt

// M




Sol och grillning

Pappsen har kommit hem från skogen, han hade köpt med sig lite nytt hem till både mig och trollet ;))

Vi har lekt en massa ute och grillat med syster och per. Nu slappar vi i soffan till film med lite chips och godis, är ju faktiskt lördag och trollet sover..

Känner mig lite piggar nu men bara lite efter en vila och sen mentol nässpray, svider massa i nässan men lätt värt det då de hjälper ;p

// M




Underbara väder

Efter lite vila känner jag mig nu lite piggare, (får väl se hur länge det varar)

Trollet leker på altanen och jag njuter i solen medan vi väntar på att pappsen ska komma hem.

Ikväll ska vi grills med världens bästa syster/moster och per ;)))


// M




Trist

Mår som igår, inte hjälpte det med lite sömn heller, hade ju hoppats på att ja skulle va bättre i dag.. Blir i alla fall inget med skogen för min och trollets del, pappsen fick åka själv :/ men kommer ju fler gånger.

Har en trött och grinig unge som är förbannad inne i sin säng, hoppas att han somnar om igen och vaknar på bättre humör sen ;p


// M




Kryper till sängs

Skiter i att det är fredag och att klockan inte är mycket men mår faktiskt inte så värst bra, ont i huvudet, svider i ögonen och helt matt och trött i kroppen.

Hoppas på att vakna upp piggare i morgon så ja kan ta med mig trollet och åka ut till skogen där pappsen ska vara, men vi får helt enkelt se i morgon för just nu känns inget lovande :/


// M




Helt färdig

följde med mina pojkar till godishuset och en sväng in på maxi, vart helt färdig, känns att man inte mår bra.

tog mig en skön efterlängtad dusch när vi kom hem och slängde trollet i säng, men verkar inte riktigt som han vill sova :( jag som hade tänkt krypa ner i soffan under filten med gott gott godis innan sängen kallar :p

// M
 
 



Passar på att vila

Skulle till KOMVUX och göra test i engelska men som tur var gick det att ändra.

Trollet sover en stund och jag passar oxå på att vila ;))


// M




-

Känner Mig lite bättre idag, halsen gör inte sådär fruktansvärt ont som den gjorde igår kväll, tack och lov.

Trollet sover igen och jag ligger kvar i sängen :))

Fint väder även i dag, ska försöka ta mig ut med trollet idag så han inte blir så rastlös ;p


// M




Godnatt

Ligger ber bäddad i sängen framför tv tidigt även ikväll, min hals gör så fruktansvärt ont. Hoppas att det känns lite bättre i morgon så jag i alla fall kan äta och ha lite ork till att aktivera trollet, för idag har det tyvärr inte funnits någon ork och trollet har varit så rastlös :/ stackarn



// M




Blääää

Har spenderat hela dagen i soffan och försökt att bli frisk men istället är jag sämre nu :((

Älskling var snäll och kom hem vid tre, tog med sig trollet och åkte och handla och nu har vi fått i oss lite mat och jag ligger på soffan igen..


// M




Förvirrande

Det känns som det är måndag idag men är ju faktiskt torsdag, lite förvirrande bara för att det var onsdagsöndag igår ;p

Hur mår ja idag då? Bättre ?
Nej snarare sämre, halsen gör ännu ondare och jag är helt slut :((

Har inte tid att vara sjuk när ett litet troll ska aktiveras, som tur är e han så snäll och sitter med mig i soffan och kollar på barnprogram.


// M




Meeen så segt

Tagit en Ipren och krupit ner i sängen och kollar på humorgalan, min hals gör ännu ondare nu :/ verkens kan eller vill bli sjuk, hoppas jag kan sova bort det...

Blir inget babycafé iallafall, ska va hemma och vila upp mig och bli frisk...

Håll tummarna för mig!

Tack och godnatt

// M




1 maj

Underbart väder ute, spenderade ett par timmar hos mamma och Kenneth i husvagnen, hjälpte även mamma att fixa lite i husvagnen och njöt utav solen, så härligt!! ;))

Bjöd ner farmor och Ralf på lite mat när vi kom hem och vårt troll har badat och nu är jag helt slut, känns som ja börjar bli sjuk, ont i halsen :/ faaan, paaaanik. Vi som skulle gå på babycafe i morgon, hoppas detta försvinner över natten...



// M




Nu är jag hel igen

Vårt troll är hemma hos oss igen, underbart! ;)

Fint väder är det i dag, vi beger oss ner till mormor och morfar Kenneth i husvagnen och njuter utav solen och busar massor.


// M