Spontan tripp

Till Norrköping med mina pojkar. Blev en jäkla massa shopping, och en ny vagn fick följa med oss hem, happy girl now ;)) dock blev det ännu en blå då den gröna inte fanns hemma :p

Lite nya kläder till trollet och även skal jacka och byxor att ha hos dagmamma, toppen bra.

Nu beger vi oss hemåt med en full packad bil och en aning fattigare men Gud så nöjda vi är ;))

 

 




Trötthet och regn

Blev hemma från jobbet idag då vi alla tre har fått alldeles för lite sömn i natt, trötta som bara den och huvudet är inte riktigt med.

Men vi trotsade tröttheten och tog en väldigt spontan tur till Norrköping för eventuellt lite shopping, spännande!




Huset fullt med spontant besök

Spontant besök är alltid lika roligt. Syster och per kikade förbi och fick med sig lite saker hem till bebis ;) även Sofie och Viktor tittade förbi. Var tvungen att åka i från dom då klockan sprang i väg och jobb stod på schemat.

Fick ett telefon samtal med glada besked när jag satte mig i bilen, kul ;))




Godmorgon

Liten sov morgon till halv nio. Men är fortfarande trött :/

I efter middag/kväll är det dags för jobb igen.




Ännu en kväll/natt

Det är underbart att få krypa ner i sängen och bädda ner mig ordentligt och det bästa utav allt ikväll igen, ingen klocka behövs ställas tills i morgon. Ännu en dag med sovmorgon (förhoppningsvis)

Godnatt




Mörkret kommer tidigt

Eftersom jag inte jobbat kväll på bra länge så har jag inte alls någon koll på när det blir mörkt.

Men ikväll fick ja klart för mig att det mörknar tidigare och att det blivit en vändning, usch!




Bra skönt

har krypigt ner under täcket och riktigt bäddat ner mig, huvudvärken är fortfarande kvar, usch men så skönt. att lägga sig. idag var sköna sängen efterlängtad och det bästa utav allt, behöver INTE ställa någon klocka i morgon så då ska här sovas (hoppas jag)



Kaos i hemmet

Kan verkligen säga att jag möttes utav ett kaos hemma när jag kom hem från jobbet.

J och O har varit hos farfar hela dagen och fixat med det stora akvariet eftersom vi ska byta bort vårt lilla till deras stora, grejer precis över allt och en ungen som sprang runt i full fart. Lyckades få han i säng vid nio och började sedan med att röja undan lite bland alla hans leksaker på hans rum och sedan var det bara att ta tag i nedervåningen, rensade ur förrådet med allt skit som ska kastas för i morgon åker det äntligen till tippen, städade även i ordning på hyllorna i förrådet så nu står det mesta på hyllor och golvet är fritt igen, skönt!

Men är helt slut nu efter först 10,5 timmas jobb med huvudvärk och allt fix hemma med huvudvärk så nu är soffan bra skön och här tänker jag ligga ett tag för i morgon jobbar jag kväll och börjar inte förren 15, underbart. Hoppas på att kunna få lite sov morgon och få vila upp mig ordentligt i morgon bitti..




Full fart hela dagen

jobbade mellan 7:30-15, underbart att sluta tidigt och få tillbringa kvällen med båda mina pojkar.

åkte runt och verkligen STOR handlade direkt efter jobbet, väl hemma möte jag syster och Per som vi spenderade hela kvällen med, grillade och käkade ute, fortsatte och sitta ute och njuta utav sommar kvällen med roligt spel.
efter dom åkt hemåt plockade jag ordning i köket, tog en skön dusch efter en varm svettig dag, passade även på att vika och plocka in tvätten som min pojkar fixat idag.

i morgon är det dags för ännu ett lång pass på jobbet, min lediga måndag försvann och vart plötsligt jobb, så nu kör ja 12 dagar i rad innan ledighet, bara 5 av 12 jobb dagar gjorda men det ska nog gå fort hoppas jag.

har bäddat ner mig i sängen, ställt klockan så nu släcker jag straxt och tittar lite på tv innan jag somnar, är bra trött i ögonen nu, hoppas på en hel natts sömn utan att bli störd...


Natti natti



Uppe med tuppen

Lite kaffe innan jag beger mig mot jobbet för en tidig morgon men slutar ju tidigt ;))




Ännu en tidig kväll

jobbat mitt tredje långa pass på rad och i morgon är det dags för ett kort pass som börjar tidigt och slutar tidigt så idag blev det sängen nästan direkt.

plockat i ordning och sorterat tvätten tills i morgon då vi har tvättstugan och det fixar mina pojkar medan jag jobbar, skönt.


nu ska klockan ställas och sedan släcker jag och försöker sova, men är bra trött så somnar nog direkt ...


läääängtar till måndag.




Sängen

Har bäddat ner mig i sängen och tittar på polisskolan 4, haha!

Ställa klockan och sedan släcka och sova.

I morgon kör jag mitt sista långpass på rad, bra skönt kan ja säga, är slut i både kropp och huvudet. Saknar mitt troll så enormt mycket, träffas inte direkt något när jag jobbar dessa tider, får lite dåligt samvete över att han inte får träffa sin mamma på 3 hela dagar men på lördag em/kväll ska han och jag umgås (hoppas jag)

Nu ska här sovas innan ögonen går helt i kors..




Tung dag

idag har varit en väldigt tung och jobbar dag, många tankar kring min älskade farfar och bästa vän som jag saknar så sjukt mycket.

Gick ändå ganska så hyffsat på jobbet men klockan gick så sakta.

Men nu är jag äntligen hemma. själv dessutom, J är på Hojrock och roar sig och Trollet sover så gott.

fick börja med att städa och plocka ordning i köket och gå ut med sopporna efter att grabbarna som har käkat pizza och druckigt öl, även Oliwers rum såg ut som ett bomb nedslag men nu är där städat och finns till i morgon kanske ?

Månadens roligaste höjdpunkt att betala räkningar är gjort och nu ska ja bara luta mig tillbaka en stund och koppla av och njuta utav ensamheten, för det är verkligen hur skönt som helst och få va själv. Passar även på att låna J´s nya dator ;) Haha!

// M
 
 



1 år sedan

Jag minns dagen så väl när ja fick samtalet om att min älskade farfar somnat in och lämnat oss för gott.

Jag var i Ystad med mina pojkar, syster och Per på semester. Vi skulle åkt till sjukhuset och hälsat på farfar och jag skulle få visa upp min fina son för honom för första gången men hann inte det.

Fick ett samtal vid nio att han hade lämnat oss och min farbror och farmor var på väg till Ystad för ett sista farväl, följde med dom till sjukhuset själv och tog ett sista farväl och berättade om mina fina son. Det var en tung och jobbig dag, liksom hela året varit, jag har inte fattar än i dag har han faktiskt inte finns med oss. Jag saknar min älskade farfar och bästa vän så enormt mycket. Det var han och jag mot världen, vi gjorde allt och lite till tillsammans.

Livet är så orättvist :(




Hjärtat i halsgroppen

kikade lite på fb och får se en länk till en y
tidning med en mosad bil på och att min bror var taggad till den. klickade mig väldigt fort in på länken och läste och sedan kommentarerna under länken. visade sig att min kära bror var med om en olycka i morse, fick panik och
skickade iväg ett mess till honom snabbt. han mår bra och är bara lite öm i kroppen och bilen är skrott fick ja till svar, tack och lov att han hade änglavakten med sig <3


i morgon är det års dagen då min älskade farfar gav upp och lämnade oss, en väldigt tung och jobbig dag känns det som det kommer bli. usch, jag saknar min farfar och bästa vän varje dag och han finns med mig hela tiden.


Godnatt
// M



Hemma och vänder

Känns ju inte bättre än så.. Jobbar tre långpass på rad nu så åker typ bara hem för att sova och byta om.

Knappt inget mys eller bus med oliwer heller och det känns i mamma hjärtat :/

// M




Bilder från helgen

 
Lek och massor utav bus med sötaste Molly! 
 
 
lek och bus i gräset hos farfar och Mari! 
 
 
Fin present från ur gulliga Sara och sötaste Molly ;)) 
 
 
Lek i ankarsrum hos en bad tokig Viggo.. 
 
 
Mina bästa födelsedags presenter har kommit upp på väggen och fått sig en plats. 
 



Kväll

Plockat i ordning i köket, tömt diskmaskinen, tagit med en lång skön kvälls dusch och fixat och plockat i städskåpet så nu är där ordning och reda och grejerna hittas lätt igen..

Fick finaste nattlinnet utav bästa svärmor tidigare när dom var här så i natt sover jag gott gott .

Sov morgon i morgon bitti men en hel dags jobb och inget mys och pussande på mitt troll :/


// M




Ooops

Först besök utav farmor och Ralf för att träffa dom innan dom åker på semester.

Sedan besök utav syster och Per, massa bus på gräset med oliwer och nu film, och en powernap i soffan för min del ;p haha!


// M




Tillbaka på jobbet

Trött som bara den i morse när klockan ringde, att gå upp tidigt är inget för mig :p

3 1/2 timme kvar tills ja slutar, skönt !

// M




sov dags

i morgon. bitti är det då dags för jobb igen, har ingen vidare lust att behöva åka i från mitt troll efter 3 underbara dagar hemma med honom. men det ska nog gå bra. fixat och förberett det mesta tills i morgon så jag kan ligga kvar lite längre i sängen, och klockan är ställd på tidigt, lite för tidigt för. mig..



lite film tittande innan john blund kommer helt.


godnatt
// M



Varmt och sooool

Vart lite besviken och irriterad i fm, åkte för att köpa nya lampor och tänkte utnyttja presentkorten ja fick när ja fyllde år, men visade sig att dom inte gällde där trotts att det stod på nätet så istället tänkte ja köpa lite till oliwers rum på jysk för dom men dom gällde inte där heller fast det oxå stod på nätet så fick bli att handla mat för dom i stället. Kul ? Inte direkt..


Tog med mig Oliwer och åkte ut till Amanda och Viggo för lite lek och skitsnack istället, varmt och underbart väder.

I morgon är det dags för jobb igen, mina tre lediga dagar har gått för fort :( så ikväll blir det film och lite vin som avslut på denna ledighet..


// M




Kvälls energi

Blev rastlös och fick lust att städa, tro det eller ej så drog igång med städning utav hela lägenheten.. Händer inte allt för ofta att jag får lust till att städa om man säger så, men gör det bara för att det måste och för att jag är så noga med att ha det städat,snyggt och fräscht ..

Så nu sitter jag med gott samvete i soffan och i den goda doften utav nystädat och tittar på film med världens bästa älskling <3


// M




Just nu

Njuter i trädgården hos oliwers farfar och Mari medan trollet springer runt barfota i gräset och leker, häääärligt!

// M




Söndag

Härligt väder med soooool och värme, ingen ångest över att det är söndag för ja är ledig i morgon oxå ;))

Idag ska trollet äntligen få leka med efterlängtade Molly och ja får snacka lite skit och umgås med efterlängtade Sara ;))

Just nu sover oliwer i vagnen medan vi sitter hos Sara och Molly och väntar på att dom ska Komma hem ..


// M




Sen kväll

Kom hem sent och trollet somnade som en stock i bilen direkt.

Plockade i ordning på nedervåningen när vi kom hem, packat upp dagens shopping, fixat lite med korten på Oliwer i rammar så i morgon ska dom upp på väggen :))

Slappade i soffan till en film efter allt plock och fix.

Är trött som bara den och klockan är lite för mycket, hoppas i alla fall på sovmorgon i morgon bitti, men är väl inte troligt, eller?

Godnatt
// M




Härliga dag

Varit i Linköping med älskling, tittat på ny vagn till trollet, en sväng på ikea och lite shopping på ikano huset. Ett par mysiga timmar med bara älskling.

Trollet fick vara i stugan hos farmor och Ralf under tiden med Viktor och Sofie, där trivdes han med massor utav bus..


// M




Just nu

Sitter i bilen på väg till Linköping med älskling och utan barn, egentid och ta vara på varandra till max, helt underbart.

En sväng till babyproffsen och titta på ny vagn till oliwer och sedan ikea och ikano huset innan vi åker hem till vårt troll igen ..


// M




Godnatt

Har krypigt till sängs och trotts ledighet i morgon blir det ingen sovmorgon.

Trollet ska få egentid med farmor och Ralf medan älskling och jag åker iväg ett par timmar och umgås bara vi två och tar vara på varandra, känner att det är behövligt och efterlängtat nu..

Kanske bäst att göra son resten utav huset och sova så ja orkar upp i morgon då jag absolut inte är någon morgon människa ;p

Godnatt
// M




Fredags mys

Hemma hos mina grabbar med sällskap utav syster och Per, kollar på Johan Falk- kodnamn Lisa, äter lite onyttigt och har de bra skönt i soffan..

Helt perfekt start på ledigheten ;))


// M




Räknar ner timmarna

Jobbar till tre sedan tar ja låååång ledigt i tre dagar.

En hel helg med familjen, underbart ;))

// M




tunga besked och övrraskning

började min morgon/dag med riktigt tunga och tråkiga besked ..
men att åka till jobbet och få möta bästa vännen på vägen gjorde min dag lite lättare <3

mötes utav en vaken oliwer när jag kom hem ikväll, lite mys och bus vart det en stund och mina pojkar hade en present till mig i eftrskott. en surfplatta som jag velat haft så länge men inte haft ekonomi till det men nu fick jag äntligen en! tack tilll världenss bästa pojkar <3


igentligen är det läggdags och sovdags för min del då det är jobb i morgon igen innan tre dagars ledighet, jag läääängtar..

ligger i alla fall i sängen och kikar runt lite på plattan och kollar tv men skaa snart försöka sova..


godnatt
//M




Läggdags

Filmen vi skulle titta på hade vi ju redan sätt så blev inget med det, och lite slapp i soffan gjorde mig helt slut så nu ska här sovas istället..

Klockan är även ställd i morgon..

Godnatt
// M




Svettigt

Hela dan på jobbet men nu är jag hemma och har tagit mig en efterlängtad dusch och fått i mig lite käk.

Resten utav kvällen blir film mys och slapp i soffan innan läggdags..

// M




Trött

Jag är verkligen ingen morgon människa. En dusch och jag piggnade till lite, och nu kaffe för att vakna lite mer..

Mina pojkar sover så gott och jag ska bege mig mot jobbet, lite motigt faktiskt..

// M




Sweet Dreams

Hemma och krypigt till sängs, klockan är ställd så nu blir det en snabb titt på tv innan jag deckar..


Godnatt
// M




Börjar gå mot sitt slut

Innan jobbet kom Amanda och Viggo förbi på lite kaffe och lek ;))

Nu börjar äntligen denna kväll gå mot sitt slut, lite mer än en timme kvar sen ska ja åka hem och sova..


// M




Sooool

Uppe tidigt i dag och mycket hinns med då, men så skönt eftersom ja jobbar ikväll.

Promenad med mina älsklingar nu..

// M




Underbar dag

Hemma hos mina älskade pojkar <3

Bjöd farmor och Ralf på grillat då jag inte träffat dom på evigheter känns det som. Även Sofie och Viktor kom förbi en sväng och oliwer lekte så mycket så han nästan somnade mitt i leken. Han var med andra ord inte svår nattad ikväll.


Har haft lite mysig egentid med älskling, kollat på film efter film och bara umgåtts och slappat i soffan. Jag är mer än nöjd med denna lediga dag.

Nu ska jag straxt sova och ladda upp batterierna inför morgon dagens kvälls jobb, men först kolla på film lite till tills ja somnar..


Godnatt
// M




Ledig dag

Har bestått utav en massa mys och med mitt troll, besök och fika utav min familj och ikväll ska vi grilla och få ännu mera besök. Helt perfekt dag!:))


// M




Ännu en dag

Lång dag på jobbet, lite små segt men gick ändå fort.

Nu ser jag fram i mot en ledig dag i morgon. Ska spenderas hemma med mina älskade pojkar och fixa lite innan det är dags för besök..

Ligger ner krypen i sängen och tittar på U.S. Marshals på trean, får väl se hur länge ögonen orkar hålla sig öppna, är ganska så trött..


// M




Uppe tidigt

Jag är verkligen ingen morgon människa, men kom upp skapligt ändå..

Avnjuter morgon kaffet och mys med oliwer innan jag ska bege mig mot jobbet för en hel dag..

// M




Sent

Vad gör jag igentligen vaken nu när ja ska upp tidigt i morgon och jobba ?!

// M




Ork lös dag

Trotts sov morgon till tio så har jag varit helt slut och fortfarande förkyld.

Råkade till och med somna när jag nattade oliwer vilket som aldrig brukar hända..

Våra kompisar här hemma har även fått bebisar, hela 6 st och den sjunde är på väg, tufft!!


// M




Kärlek

Hemma hos mina älsklingar, känner mig hel igen <3

Känns som det är en förkylning på väg i kroppen. Men hoppas på att kanske mår såhär pga MYCKET jobb med långa pass dom sista dagarna.

I morgon hoppas vi på lite sovmorgon då och att ja känner mig piggare ..

Godnatt
// M




Oj oj oj

Månaden har knappt börjat och jag har redan fått i hop 70 timmar jobb, bara 34 timmar på tre dagar :p och än är det inte slut på långa vägar men blir fint när lönen kommer.

Idag saknar jag mina killar där hemma extremt mycket, tur att oliwer var vaken och på mys humör med massor utav pussar och kramar innan ja åkte i morse.

Bara 4 timmar kvar utav 13,5 timme tills jag får åka hem till mina saknade älsklingar <3


// M




God morgon

Sovit bra och känner mig mer utvilad idag.

Lite kaffe innan jag beger mig mot jobb. Fick pussar och kramar utav trollet så tror dagen kan bli bra fast ja inte får träffa honom mer i dag :/

// M




Home

Hemma och ner krupen i sängen, kallt som fan i sovrummet så ska Bädda ner mig ordentligt under täcket och hoppas på att sömnen inte blir störd så man är lite piggare i morgon på jobbet, då det blir ett x antal timmar jobb imorgon...

Godnatt
// M




Jobb jobb jobb

Ännu en kväll på jobbet och jag är sjukt trött trots sovmorgon till tio, och bara 4 jobb dagar kvar innan jag har en ledig dag och kan vila upp mig och bara va hemma. Men det är bara att bita ihop och se glad ut ..


// M




Min dag

Börjar gå mot sitt slut.

Har slappat i soffan hela kvällen med älskling och film, men nu orkar inte ögonen vara öppna mer och sängen kallade. Känns skönt att inte behöva ställa någon klocka i morgon och få sova tills man vaknar utav sig själv, är verkligen behövligt efter allt jobb och lite sömn vill ja lova..

Godnatt
// M




Vilken födelsedag

Började självklart dagen med att försova mig :/ men dagen på jobbet gick ändå väldigt bra och snälla Goa kollega hade med sig god bakelse ;))

Kalas nu ikväll med älsklings familj, fina presenter och trevligt.

I morgon är det kvälls tur på jobbet så ikväll tar jag det bara väldigt väldigt lugnt i soffan och har det skönt och hoppas på en sovmorgon i morgon bitti då ja är helt slut..

// M




Nu säger jag godnatt

Fötterna värker och kroppen är helt slut så nu ska här sovas tills klockan ringer tidigt i morgon bitti ;p

Godnatt
// M




12 timmars pass

Hela dagen har bestått utav jobb men det gick fort och bra.

Ikväll har älskling hjälpt mig att baka inför morgondagens kalas, det sägs att jag visst fyller år och det ska tydligen firas ;p

Ett lut i soffan innan ja kryper i säng för att börja min födelsedag med en dag tur på jobbet, men ja trivs som fisken i vattnet så de gör inget ;))

// M




Sov dags

Blev sängen tidigt ikväll då det vart lite ändring i morgon ang jobb, börjar halv åtta istället för nio och kör ända till halv åtta i morgon kväll, 12 timmar bara, men vad gör man inte när det krisar och man varit hemma en dag.

Så nu ska här sovas och hoppas på att magen inte värker ett skit i morgon, är ju lite bättre nu men släpper inte min trogna vän, vetekudden ;))

Godnatt
// M




Sjukt ont i magen

Hela dagen så efter en dusch ska ja nu krypa ner i soffan med min älskade vetekudde och titta på film med älskling och hoppas på att det känns bättre i morgon då jag kör en hel dag på jobbet..


Fick en för tidig födelsedags present ikväll, den bästa någonsin tror ja faktiskt..

// M




Home sweet home

Hemma från jobbet och ner bäddad bredvid dom två finaste pojkarna någonsin. <3

Godnatt
// M




Jobb helg

Kör kvälls tur både ikväll och i morgon kväll, helt okej faktiskt!

Innan jobbet så åkte jag och Oliwer till Sara och Molly då vi inte setts på länge blev det massa prat,kaffe och lek för våra troll ;))

// M




Godnatt

Har krypigt ner bredvid vårt älskade troll, både far och son sover gott och är väldigt lika, min kärlek <3

Hoppas på lite sovmorgon i morgon då ja är helt slut så nu ska här oxå sovas.


Godnatt
// M




Helt slut

Trotts ledig dag vart det ingen sovmorgon, besök hos dagmammans i förmiddags och en tur ut till mamma för att umgås lite.

Grillat ikväll med farmor och Ralf och det bästa utav allt är att jag äntligen får i
Umgås med älskling en hel kväll.

Oliwer stackarn har feber men tror det är ännu en tand, dreglar som aldrig förr och är gnällig så inatt får han sova i vår säng, mysigt!

// M




Underbart

När man kommer hem från jobbet och förväntar sig att börja plocka ordning i köket och tömma diskmaskinen och upptäcker att det redan är fixat, underbart!

Istället satte jag med den stora pappershögen med räkningar och sorterade in i pärmar och torkade av och gjorde bänkarna i köket fina, så dom blänker.

Och det bästa utav allt, går ut på altanen för att fixa iordning parasollet och kolla mina Solcells lampor så dom lyser och får se att jag fått nya fina blommor i blomlådorna, det är underbart och uppskattas, min man han kan han och han när han sätter till den sidan ;))

Nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna och känner mig böjd med dagens jobb och kvällen/nattens små fix..

Godnatt
// M




Myyyys

Oliwer somnade i mitt knä förut, händer ju inte allt för ofta så tar vara på det när det väl händer :))

Om 1 timme beger jag mig mot jobbet, vi har precis ätit lite och nu ska ja fixa lite som ska med till jobbet..


// M

 

 



Mysig inne dag

Utanför fönstren regnar det så i dag blir det en inne dag med massor utav mys och lek innan jag ska bege mig till jobbet för ännu en kväll..

Idag vaknade vi tidigt men oliwer sov hela natten och i hela12 timmar så förstår då att det blev tidig morgon men mycket har vi hunnit med, vikt tvätt,bäddat ren i alla sängar, badat, gjort oss i ordning och lekt och nu fortsätter vi med lite lek och barnprogram..


// M




Bra kväll på jobbet

Med härliga besked, har fått en tjänst på 75%, och jag är mer än nöjd. Riktigt lycklig!;))

Resan hem från Norrköping gick kanon trots värmen, O sov nästan hela vägen och vi tog oss en sväng in till mamma för att lasta av lite utav allt det som tog plats (flyttlådor)

Nu är jag hemma efter en helt underbar kväll på jobbet, har bäddat ner mig och hade faktiskt glömt hur skön vår säng är. Ska väcka älskling och berätta den glada nyheten och sedan titta lite på sex and the city innan jag somnar ;p


Godnatt
// M




Nu åker vi hemåt

Bilen är packad igen och straxt beger vi oss hemåt. Men först lite lek i sandlådan för oliwer..

// M




I säng

Oliwer somnade till slut i min säng när Per nattade honom och nu sover han gott i sin säng bredvid mig.

Jag har oxå bäddat ner mig och ska straxt sova. Min lediga dag tog slut snabbt och i morgon fm beger vi oss hemåt och sedan spenderar jag min kväll på jobbet..


Hoppas på ännu en natt att oliwer sover hela natten och sover lite längre även i morgon ;))


Godnatt
// M




Mys dag

God glass i Söderköping på smultronstället med älskade syster och Oliwer, lite shopping till oliwer innan handlingen och två turer till babyproffsen och prov åkt vagn båda gångerna. Både oliwer och jag är bra sugna på vagnen så nu får vi se va pappsen tycker och sedan vad som händer ;p


Stolen är flyttad till framsättet inför morgon dagens hem resa. Och per försöker natta oliwer men verkar tyvärr inte gå så bra :p


// M




Äntligen

Efter väldigt många försök att få trollet och sova så somnade han gott för en stund sen, hoppas nu verkligen han sover hela natten och lite längre i morgon.


Jag är helt slut och ska göra mig i ordning och hoppa i säng.


Godnatt
// M




Norrköping

Åkte hem och packade bilen full efter jobbet och sedan begav vi oss till Norrköping för att spendera våra lediga dagar hos underbara syster och Per.

Försöker just nu få en sur och grinig unge att sova, men går inte så värst bra..


// M




1 juli 2013

Ny månad och ny vecka!

Vårt troll blir hela 16 månader i dag<3

Avnjuter morgon kaffet på altanen och ska straxt bege mig till jobbet för en dag tur.

// M