Dagen börjar gå mot sitt slut

Och i morgon är den STORA dagen här ;))

Prinsen fyller redan 1 år, vart har tiden tagit vägen ? :o

I helgen är det dags för första barnkalaset för att fira våran prins med släkten. Så idag har jag städat och gjort fint inför helgen medans prinsen fick vara en stund hos sin kära farmor. Blev även en tur ner till stan för att fixa en utav Mollys 1 års presenter ;))

Och ikväll när pappsen kom hem gav vi oss i väg allihop och storhandlade och det sista till kalaset ;))

Jag ser verkligen fram i mot lördag och hoppas allt blir så perfekt som ja vill att det ska bli ;))

Nu har vi tagit kväll, prinsen sover sen en timme tillbaka ungefär och vi slappar i soffan och tittar ifatt en massa inspelade program innan det är dags att krypa ner och läsa lite ;))

// M




28 Februari

För ett år sen var våra plutt beräknad.

Ja va tjock,nyfiken på vad som gömde sig i magen men var ganska så säker på att det var en flicka fram tills vi kom till förlossningen då ja börja tänka om, trött på att gå och vänta och ville bara ha ut min bebis.

Nu ett år senare är jag smal igen och saknar min mage och dom härliga sparkarna ;))

// M




-

Handlingen till prinsens kalas är färdigt och vi fick även med oss lite annat smått och gått fick vi med oss hem ..

Blev en tur på bokrean och även där hittades lite som fick följa med hem ;))

Lite onyttigheter och tre kronor ;)) helt okej onsdag kväll ;))

// M




Solen lysser och humöret är på topp

Tog sovmorgon till åtta, bra skönt måste ja erkänna ;))

Blev en tripp upp till pappsens jobb för att sätta fast spegeln i bilen så nu ser ja vad min lilla skit har för sig i baksätet ;))

Blev även en sväng förbi farmor för att pigga upp henne, och som alltid bjöd prinsen på en massa bus och lek och visade upp allt han kan ;))

Nu är vi hemma igen och prinsen ligger på altanen och sover så gott i vagnen och jag ska väl ta och börja städa lite inför helgen så slipper ja ta allt i morgon och ha en unge längs benen ;p haha!

// M




Sköna tisdag kväll

Efter en ansiktsmask, en lång skön dusch och bara pysslat om mig själv är nu min egentid slut men det gör inget för i kväll har jag njutit utav ensamheten extremt mycket och laddat mina batterier ;))

Nu ska ja snart krypa ner i sängen och läsa min bok och kanske se lite på tre kronor innan ja somnar ;))

/ M




Tisdag kvällar bjuder på egentid

Lyckats få till en dejt med Sofie i fm istället för igår, massa prat och men med prinsen..

Efter att vi skjutsat Sofie till jobbet begav vi oss till Sara och Molly fisen för lite umgänge ;))

Kvällen bjöd på besök utav Viktor och pizza och ännu mera lek med prinsen och självklart har ja även tvättat ikväll men är nu klar, skönt ;))

Nu blir det massa egentid då älskling och spela tävling och prinsen sover så ska göra en ansiktsmask, lägga in tvätten och sedan ta mig en lång och skön dusch innan ja kryper ner under filten i soffan och tittar ifatt lite inspelade program ;)) mysiga och sköna tisdag kvällar ;)))


// M




Ork lös

Är trött på allt, energin och orken är totalt slut...

Varför ska jag alltid lyckats dra mig till idioter ?!

Jag vill ju bara alla väl och vill absolut inte ha massa tjafs eller bråk, har växt i från det fjortis stadiet för VÄLDIGT länge sen..

Det har gått två år, vi har fått världens finaste son under tiden och TYVÄRR så har personen/personerna inte bara förstört för mig/oss utan även för våran oskyldiga lilla prins! Finns verkligen idioter till allt, varför ska alltid ja alltid dra mig till just dom?! Varför????

Jag ångrar verkligen att jag lärt känna vissa och lagt ner så mycket tid på sjukt folk, att jag jag slösat bort mitt liv på så pass mycket idioter, faaan!!

( vill inte att någon ska tycka synd om mig utan kände mest bara att jag var tvungen att skriva av mig då ja ligger här och tänker på allt och irriterar mig sjukt!!!)

Nu ska ja ta min bästa vän för kvällen och läsa några rader och hoppas på att kunna somna utan problem sen...

Godnatt

// M




Dagen

Den började tidigt då prinsen fick för sig om att vakna vid sju, tog en dusch och gjorde oss i ordning..

Efter lite gröt och annat gott i magen begav vi oss till Sara och Molly fisen för lite kaffe drickande och skit snack innan ja tog med mig prinsen och gick ner till stan för att köpa garn och mönster till en fin fin tröja ;))

Hann även med en tur till farmor för lite lek och pigga upp henne och vi har även hunnit med en tur att besöka gammelmormor och gammelmorfar för att lämna garnet och mönstret och dricka en god koppa kaffe och bara få prata ;))

Innan vi åkte hem tog vi en tur till biltema för lite shopping och en sväng in på maxi för lite handling och beställning utav tårta till prinsens kalas ;)))

Nu blir det massa massa slapp i soffan innan ja ska krypa ner och läsa min bok ;)))

// M




Helgens slut

Jahaa då var det söndag kväll och vi har krypigt ner i sängen och både prinsen och älskling sover som stockar och jag är ensam vaken tillsammans med Johan Falk på tv men funderar på att läsa lite eller om ja ska dissa det ikväll och sova ja oxå, hm...

Klockan eller klockorna är ställda till i morgon bitti då ja tänkt att komma upp tidigt för att hinna med och fixa lite på stan och även en dejt med Sofie innan hon börjar jobba ;)) får väl se hur mycket utav allt ja tänkt ja ska göra blir av :p


Tror faktiskt ja oxå säger godnatt nu ;))

// M




Home sweet home

Efter en helt underbar helg i Norrköping hos syster och Per är vi nu hemma igen. Skönt att va hemma men saknar både syster och pers sällskap <3

Prinsen somnade i bilen på vägen hem så trodde kvällen skulle bli jobbig men med lite lek och ett skönt bad somnade han gott, han är ju fortfarande förkyld och har hosta men är på bättringsväg så tror det är förkylningen som gör att han sover så mycket men skönt för oss ;))

Vi har precis käkar varma mackor och slappar nu i soffan till tre kronor innan vi ska krypa ner i sängen..

Lånade böcker utav syster så ikväll ska ja ge mig på att börja läsa femtio nyanser utav honom, se om den är så bra som alla säger ;p

// M




Lördags mys med film

Hos syster och per i Norrköping ;))

Ibland är det bra skönt och Komma hemifrån och här trivs ja som fisken i vattnet ;))

Prinsen sover sen ett par timmar tillbaka trotts hans långa em lur ;p och vi har parkerat oss i soffan med lite gott gott och film, the impossible, än så länge är den helt okej faktiskt men får se om jag orkar hålla mig vaken hela filmen då jag är bra trött :p haha!!

// M




Shopping och bakning

När älskling åkt till lkpg för att spela match åkte jag,syster och prinsen in till stan för att handla lite käk till kvällen och en snabb sväng i alla affären men jag hittade inget till verken mig eller prinsen :(( men syster hittade lite ;))

När prinsen tog sin em lur på sisodära 2 1/2 timme passade syster och jag på att baka muffins till prinsens kalas nästa helg ;))

Mycket goda vart dom ;))

// M




Myyyys på högnivå

Fredag kväll och är hos världens bästa syster/moster och Per ;)) vi har ätit god tacos och prinsen sover sen någon timme tillbaka, men hostar fortfarande mycket :((

Även två till sitter/ halv ligger här bredvid i soffan och snarkar :p tror faktiskt det får bli att bädda och lägga sig då jag oxå är helt slut och har faktiskt fortfarande en jävla träningsvärk i benen ;p haha

// M




Vårdcentralen

Fick ingen tid dit pga läkarbrist men efter ett långt samtal med en distriktsköterska så sa hon att jag skulle köpa hostmedicin och ta det samt Alvedon och nässpray kontinuerligt så vart en tur till Apoteket innan för att fylla på förrådet.

Prinsen tog en vila på 2 timmar ute i vagnen tidigare idag och nu har vi hunnit med en tur till lager och köpa födelsedags present från moster, tankat upp bilen och hämtat upp pappsen på jobbet.

Nu äter vi lite mat och ska börja packa bilen och sen styr vi mot Norrköping till moster och farbror per ;))

// M




Godmorgon

Hela familjen vaknade när pappsens klocka ringde, men en ny blöja, lite nässpray och välling så somnade prinsen om igen och snarkar just för tillfället ;))

Natten vart inte alls så hemsk som vi trott, vi alla har sovit från halv ett utan att någon blivit störd eller väckt, så skönt ;))

Nu ska ja blunda lite till bara för att ja kan och vi åtta ska ja ringa vc och försöka få en tid till min älskade prins <3


// M




Ungen med knasig sovstil




Snark

Prinsen vaknade igen ca 30 minuter efter nattbingen pga den hemska hostan men efter mycket om och men somnade han till slut om..

Plockade upp resesängen och bäddade den inne i vårat sovrum så inatt får prinsen sova i den inne hos oss ;))

Än så länge sover han och det höra att han är snorig för han snarkar ju så klart ;p men men ska nog lyckas somna..

Räknar med en hemsk natt med mycket gråt men håller alla tummar och tår och hoppas på en lugn natt, stackarn, dumma tänder som alltid ska ställa till en massa för honom..

Ska i alla fall ringa till vc i morgon bitti och be om en tid till honom så dom får kolla upp honom så jag kan vara lugn i helgen när vi inte ska vara hemma...

Nu ska ja oxå passa på att sova.

Hoppas även att telefonen är tyst i natt, men har stängt av allt ljud och vibration så inte prinsen blir störd..

Godnatt

// M




Träningsvärk delux

Var ju och tränade igår på evigheters evigheter och tyckte Inte ja gick in så hårt men tydligen tillräckligt, har sjukt ont i mina ben och kunde knappt gå upp eller ner för trappen i morse, fy fan säger ja bara ;p

Hade ju tänkt träna i morse och i morgon bitti men nä, efter att ja vaknat i morse och kände min härliga värk så tänkte ja bort det ganska så snabbt..

Idag fick vi fin besök utav Sara och Molly fisen ;))

Oliwer har dock även idag varit gnällig men värre än vanligt, näsan rinner som bara den och dum hosta har han fått oxå, men allt detta pga den nya tanden som är på väg, tycker så synd om honom när man inte kan göra något :((

Efter lite gråt och gnäll sover han nu gott, men hostar i mellan åt:/

Tog även turen förbi polisstationen innan idag och nu är idioten som har svårt för att lämna mig/oss i fred polisanmäld så nu får ja snart veta vem personen är och hoppas innerligt personen slutar ganska så omgående...

// M




Helt slut

Efter att faktiskt ha sovit i soffan för en gångs skull så har ja nu gått och lagt mig i sängen, har fortfarande huvudvärk och hoppas på att kunna sova bort den, hoppas även på att prinsen sover hela natten i natt oxå ;))

Nu ska ja sova, skiter i att klockan inte är så mycket..


// M




Vilken morgon

Idag vaknade prinsen vid sju och har sovit hela natten, skönt som bara den. efter välling och blöj bytte brukar han somna om snart men inte idag :(( suck! Bara för att jag hade tänkt mig en morgon ensam i lugn och ro innan vi ska ge oss iväg, men icke... 
 
så nu är det bara upp och hoppa ;))) 
 
 
//M



Eftersom det är någon jävla idiot som fortfarande ringer mig sena kvällar på dolt nummer så sent som igår kväll exakt kl 23:07 så hoppas jag att fan skapet INTE ringer ikväll utan låter hela familjen få sova..

Och eftersom att man ringer så pass sent till en barnfamilj dessutom så måste man ju vilja något men varför i helvete inte säga något när man svarar utan lägger bara på direkt istället.. Gaaah! Ja blir så sjukt jävla irriterad!!!


// M




Ensamna tisdag kvällar

Som vanligt dessa tisdagkvällar så är jag ensam då älskling är och tränar men det är faktiskt ganska så skönt och va lite själv ibland oxå.

Alla kvälls sysslor är klara och prinsen är nattad och sover så gott så nu kan jag sitta här med gott samvete och bara njuta utav ensamheten :))

Idag när pappsen kom hem så satt prinsen i vasken och badade, han verkligen ÄLSKAR att bada :))
vi fick även besök utav farbror Viktor innan träningen och prinsen visade glatt upp hur duktig han är på att resa sig upp utan stöd och gå :)) jag är så stolt över min älskade bus unge <3

lyckas dock aldrig få någon bild på honom när han är på väg att ställa sig upp men hoppas att det kommer inom kort ;))

// M




Grinig unge

Tror dock att det är tänder som spökar för prinsen och därför han är så gnällig :/

Blev en härlig och mysig frukost tillsammans med Sofie idag, tackar henne för sällskapet på fm. Och när hon gick var prinsen helt slut och sover nu gott ute i vagnen, jag har hunnit med att dammsugat och även lagat mat till prinsen och nu inväntar ja lite kaffe sällskap ;))

// M




Upp och hoppa

Efter en väldigt lång natt med mycket skön sömn känner jag mig något utvilad ;))

Ska kliva ur sängen och göra mig i ordning innan prinsen vaknar och Sofie kommer hit och käkar mys frukost med oss ;))

Och igår kväll ringde det dolt nummer igen, vem fan är så jävla dum i huvudet och ringer sent på kvällen, och eftersom personen ringer måste den vilja något så varför inte säga något istället för att laga på direkt ?! Idiot!!

// M




Tack och godnatt

Ännu en kväll vi faktiskt går och lägger oss hyfsat tidigt, men vi är skit slut efter dessa vakna stunder på nätterna så varför inte passa på att sova då ?

Även klockan är ställd denna kväll och o morgon blir ännu en tidig morgon för min del, men det är faktiskt riktigt skönt i bland ;))

Nee nu ska ja allt sova då ögonen är sjukt trötta ...

// M




Underbart

Prinsen är hemma hos oss igen <3

Och jag kan även idag skryta om vilken stolt mamma jag är till världens finaste pojke som idag har börjat ställa sig upp helt själv utan att ha stöd och sedan gå iväg, så nu går han runt som bara den och blir skit arg varje gång han trillar ;p mammas söte troll <3

Nu tänker jag njuta utav kvällen och bara ha det jävligt skönt i soffan då jag är skit slut!!

// M




Idag har vi busat en massa på öf med lite andra barn och passningen utav Sara och Molly fisen hade gått bra då prinsen somna så gott hos Sara :p

Efter öf åkte vi till farmor och prinsen ville INTE följa med hem när det var dags att åka så fick helt enkelt åka hem själv, lite egentid med älskling och god mat som han stod för ikväll är aldrig fel men nu saknar ja min prins och ska allt hämta hem honom ;))

// M




Måndag och ny vecka

Blev en tidig morgon eftersom ja bokade om mötet till tio istället för två idag men är skönt att komma upp och hinna få lite gjort ;))

Prinsen är lämnad hos Sara och Molly fisen, första gången någon annan än farmor är barnvakt men det ska nog gå bra, är inte så värst orolig även att jag har svårt att lämna han till någon annan än farmor ;p

Det är måndag och ny vecka och det innebär att vi ska försöka Komma igång med träningen, hoppas vi lyckas hitta barnvakt för nu är ja taggad till tusen och vill verkligen komma iväg då det verkligen behövs ..

// M




Godnatt

Har förflyttat mig från soffan upp till sängen och krypigt ner under mitt sköna täcke och kollar på Johan Falk men blir snart att göra som både prinsen och älskling gör, sova ;))

Klockan är ställd på både halv åtta och åtta i morgon bitti för att ja ska hinna med och duscha och fixa lite innan prinsen ska väckas och vi ska åka ;))

Just det, vi fick även med oss lite fiskar hem från farfar idag så nu har vi 7 eller 8 fiskar istället för två och fler lär det ju bli inom kort säkert, och prinsen älskar akvariet ;))


Godnatt

// M




Slapp söndag

Ja, idag har vi haft en riktig SLAPP dag hos farfar där det först bjöds på semlor och senare på pizza.. Även gammel farmor och gammelfarfar kom förbi och prinsen fick visa upp även för dom hur himla duktig han är på att gå nu ;))

Stolt mamma är jag allt och jag skryter mer än gärna över hur stolt ja är över min otroligt fina prins ;)) <3

Nu sover han som en stock efter allt lek och bus i dag .. Och jag har hällt upp mig ett glas vin och ska krypa ner under filten och titta på tre kronor innan Johan Falk börjar vid nio ;))

Ikväll blir det även i säng tidigt då vi ska upp tidigt i morgon för möte och sen massa massa bus med bästa tjejen och på kvällen taggar vi faktiskt träning, då jävlar!! ;)))

// M




Söndag förmiddag

Vi tog alla sovmorgon till nio, så skönt ;))

Och nu busar vi och leker för fullt innan vi ska åka till farfar och busa ännu mera ;))

// M




Ändring

Nu jävlar ska det bli ändring på detta med träning, har ett träningskort på TR som ja betalar på varje månad och snart gjort ett år men bara tränat 1gång :(( surt som fan och vill inte säga upp det så stället ska det nu bli ändring på detta..

Skiter i att jag inte har någon att träna med på fm dagarna och åker istället själv eller väntar tills kvällen och tar med mig älskling..

För här ska ja bli smal och snygg till sommaren och bli av med mina gravidkilon (om det nu finns några kvar) men Komma igång ska jag allt, få bättre kondis och med tiden bli helt rökfri..

Jaa nu har jag delat med mig av mina mål jag har och ska kämpa som fan och inte va så jävla lat för lyckas det ska jag göra, både för min egen och dom i min närhets skull !!!!

// M




Lördags mys

Med världens bästa älskling ;)) vin,sallad och film efter en mysig och trevlig eftermiddag/kväll hos mormor ;))

// M




Underbara fredag kväll

Älskade syster och per kom hit och åt god mat med oss men först och främst busade dom en massa med prinsen så han var helt uppe i varv när klockan slog lägg dags, trotts trötthet skulle han inte sova men efter en stund så somnade han ;))

Nu hoppas vi på en hel natts sömn och inte att han vaknar vid halv fyra som vanligt ;p

För övrigt har kvällen varit underbar ;))

Jag älskar min kära syster så himla mycket och jag saknar henne i veckorna när vi inte kan ses så på helgerna försöker ja ta igen all missad tid. Hon är helt enkelt bäst min älskade stora syster <3

Godnatt

// M




Härlig fredag

Har hunnit med Mycket idag, städat,handlat och myst hos prinsens farmor :))

Senare kommer syster och per på middag och älskling ska snart träna så då blir det mys och bus med prinsen ;))

/ M




Luktar gott i näsan

Nu är hela lägenheten städa och doftar så gott ;))

Ska straxt hoppa in i en skön dusch men först ska alla leksaker sällas i ordning fint på prinsens rum :p

Är så fruktansvärt tomt när prinsen inte är hemma och ja saknar honom extremt :/

// M




Upp och hoppa

Vaknade utav att prinsen låg och pratade i sin säng, och efter en stund vart det tyst och när ja väl gick upp så Sov han igen :p

Jag äter frulle och tycks höra en kille som börjar vakna ;)) byta lite kläder och åka med honom till farmor sen ska här STÄDAS!!!

// M




Godnatt

Äntligen är tvätten klar och hämtad så nu har ja krypigt ner under mitt sköna täcke och ska försöka se lite på tre kronor innan ja somnar :p

Hoppas på en lugn natt och att prinsen sover hela natten ;))

I morgon är det storstädning och massa fix hemma som står på schemat då det är välbehövligt och jag ska få göra det i lugn och ro medan prinsen är hos sin ur gulliga farmor ;))

Godnatt

// M




Tvätt och städ kväll

Har på börjat den roliga städningen som ja ska ta tag i i morgon då prinsen ska till farmor, övervåningen är klar och redo för att dammsugas och torka golven, skönt att ha börjat..

Springer även i tvättstugan reda ikväll då det var ledig istället för i morgon kväll. Är skit slut så orkar igentligen inte men skönt att få det gjort ikväll och bara behöva bry sig om den tråkiga städningen i morgon...

Fick en fin blomma utav min älskade sambo idag, det gjorde hela min dag, jag älskar honom <3 och ikväll ska vi lyxa till det med vin och Daim tårta ;))

// M




Kväll

Prinsen slocknade i sin matstol när käkade middag så han var inte svår att söva ikväll, skönt :))

Jag och älskling har suttit och beställt en fotobok till prinsen nu ikväll, kul och ska bli spännande och se när den kommer hem ;)) längtar redan ;))

Nu ska ja snart krypa ner i sängen då ja är sjukt trött, tidiga morgnar och full späckade dagar resulterar i trött kvällar, men så skönt att kunna sova gott hela nätter ;))

/ M




Stolt mamma

Jag blir så stolt över våran otroligt duktiga och fina prins som släpper mer och mer och går själv längre sträckor ;)))

Han är vårat allt och lyckan är obeskrivlig, vi älskar dig massor! <3




Idioter

Vem i helvete är så jävla dum i huvudet och ringer från dolt nummer en sen kväll och inte säger något när man svarar, andra kvällen i rad....

Blir lika jävla orolig varje gång då jag tror det värsta hänt min sjuka pappa eller min gamla virriga men sjukt söta farmor...

IDIOTER!!!!!!




Eftermiddagen/kvällen

Sara och Molly fisen kom hit i eftermiddags och hade med sig goda semlor, gott gott.

vi gav oss ut i snöstormen då jag skulle köpa en tröja så prinsen fick åka pulka medans molly fisen fick låna hans vagn för att sova..

passade även på att bjuda Sara på Tacos ikväll och prinsen och molly fick massa goda kex, bra tisdagkväll :))

Nu sitter jag och kopplar av efter en intensiv dag med full rulle :p

Prinsen somnade som en stock vid halv sju så nu hoppas jag han sover hela natten utan massa trams, och älskling är och tränar och ska spela någon match efter så ikväll är jag ensam länge, men det är skönt :))

Mina auktioner ja la ut på tradera förra veckan har gått ut ikväll och mycket blev sålt så har suttit och fixat med det och även gott igenom min ekonomi, dock inte det roligaste men var behövligt, och nu känner ja mig nöjd då jag har lite mer koll på hur mycker som går åt varje månad och hur mycker som finns kvar :))

Är bra sugen på en ny desigen, men jag vet inte, sitter och kollar lite men tycker inte jag hittar något som ja gillar, skulle gärna vilja ha lite bilder på prinsen och så, men jag är så okunnig när det gäller det :p haha! men vi får se, kanske blir något nytt :p

Nu tänker jag luta mig tillbaka och fortsätta kolla lite på designe och kanske titta på gårdagens avsnitt utav familjen annorlunda (som vanligt på tisdagkvällar)

/ M



12/2-2013

Fick besök utav Maritha och lilla Erik på fm och även Veronika och Rasmus kom ;)) kul, fikade,pratade och barnen lekte så klart med prinsens alla saker ;))

Nu sover prinsen ute i vagnen och jag har dammsugat både över och under våningen, och snart kommer Sara och Molly fisen och busar och ännu mera kaffe och fika, kanske till och med semlor ;))

/ M




Ännu en kväll

Som våran skit unge inte alls vill sova i tid :(( sjukt jobbigt och irriterande när man inte är van vid det, igår kväll vaknade han vid halv tio och var vaken till tolv, suck. Tramsade en massa och var grinig ingenting hjälpte, till slut fick älskling sitta på golvet bredvid hans säng tills han somna och det funkade.

Hoppas inte på en sån kväll/natt igen då ingen av oss orkar det, vi är skit slut redan nu och prinsen håller på att tramsa (som vanligt) så nu är älskling uppe och gör ännu ett försök med att få han och sova och verkar som han även idag sitter på golvet i hans rum bredvid sängen :((

För övrigt vart det en tidig morgon för vi skulle följa med Sofie till optikern, inget prinsen tyckte va så värst kul, sen blev det lite lunch och häng hos Sara och Molly fisen och Sofie var med en sväng innan hon börja jobba ;))

Tog oss ner till öf och provade på 0-3 år och det var betydligt lugnare idag än i fredags så det var helt okej och mysigt ;))


Nu vill ja att ungen somnar så vi kan få lite egentid och koppla av innan vi stupar i säng båda två...

/ M




God morgon

Ny vecka och nya äventyr ;))

Vaknade utav att någon flög upp ur sängen, älskling hade visst försovit sig :((

Även prinsen är vaken och vill säkert ha välling och ny blöja, dock tyckte ja han kunde sovit lite till så kunde vi skippat vällingen, men men ...

På fm blir det stan med tant Sofie innan hon Börjar jobba och sen i em blir det öf med Sara och Molly fisen ;))

Nu, upp och hoppa ;p


/ M




Söndag kväll

Självklart vaknade prinsen igen vid halv tio tiden och var omöjlig att försöka få han och somna om, efter att älskling försökt bra länge trodde jag han lyckats men hör att han i mellan åt ligger i sin säng och gnäller.. Hoppas på att han somnar snart och sover hela natten ;))

La honom även i våran säng i hop om att han skulle somna men istället börja han leka och trillade ner från sängen 2 ggr på raken så nej han får inte sova hos oss...

/ M




Kalas

För min älskade syster som fyllt år, det bjöds på god mat, dricka och god paj (som jag varit med och gjort ;p )
Prinsen var på bra humör och skrattade högt åt alla ;))

Blev stolt mamma till min prins som var så duktig och ställde sig upp helt själv från sittande och gick iväg ;))

Nu är vi hemma igen, prinsen sover och vi kollar melodifestivalen och Sean banan är grym ;))

/ M




Lördag

Härlig sovmorgon till halv nio och sen har vi bara myst och plockat lite hemma,

Farmor och Ralf kom förbi på en god kopp kaffe och även syster och Per kom för att fixa pajerna till systers kalas ikväll ;))

Prinsen sover gott ute i vagnen och jag slappar på soffan innan det är dax och göra sig i ordning för kvällen ;))


/ M




Fredags mys

På högnivå med god tacogratäng och bästa sällskapet ;))

Prinsen fick även vara vaken längre än vanligt ikväll för att hinna träffa både pappsen och farbror Viktor ;))

Han fick även bada i vasken, och det var väldigt kul ;))
Riktigt knasigt fredags mys med tant Sofie ;p


/ M




Gott kaffe

Sitter och avnjuter en god kopp kaffe hemma hos sara och sötaste Molly fisen medan prinsen busar för fullt över allt :p

I morse gav vi oss i väg till öppnaförskolan och det var populärt gör båda barnen så det gör vi om fler gånger ;))

Nu ska kaffet drickas upp och sen ta på oss för att lämna bilen till pappsen och sedan åka och handla ;))

/ M




Tidig morgon

Prinsen sover fortfarande som en stock och har gjort hela natten ;))

Ja ska gå upp och göra mig i ordning innan det är dags att väcka prinsen för att sen åka bort till Sara och Molly ;))

/ M




Äntligen

Sover våran skit unge!

Jag är trött som fan och snön vräker ner, bläää!

Går och drar täcket över huvudet och hoppas på att få sova hela natten ...


/ M




Torsdag kväll

Storhandlat, försökt leka med prinsen så han skulle bli trött till läggdags men utan resultat, han är alltså fortfarande vaken fast trött men ska inte sova då man kan missa något..

Meeen hoppas han sover hela natten i natt eftersom han är upp längre än vanligt...


/ M




Besök!

Fick besök utav mamma/mormor så prinsen och jag slängde i hop en smet till muffins för att bjuda på till kaffet, bjöd även på god lunch och prinsen bjöd på sig själv och var inte alla blyg idag;))

Nu sover han gott efter massa bus och jag har städat köket som såg ut som kriget och nu avnjuter jag ännu en god kaffe innan prinsen vaknar igen ;))

/ M




Vilken besvikelse

Snabba cash 2 var inte alls bra, en riktig besvikelse..

Så istället har jag bäddat ner mig och tittar på tre kronor istället (det blir aldrig dåligt) men ska nog sova snart, är trött och måste upp skapligt i morgon :/

/ M




Onsdags film

Prinsen sover som en stock och jag ät äntligen klar i tvättstugan ;))

Lyckades få till en telefon dejt med min älskade syster oxå ikväll så nu har jag äntligen satt mig i soffan och ska se snabba cash 2, se om det är något och ha eller om det är skit ;p

/ M




Just nu

Sitter prinsen i badet och plaskar så är blöt i hela badrummet ;p

Springer även fram och tillbaka i tvättstugan, så kul ;p NOT..


/ M




Tradera

Har just lagt ut en himla massa kläder på tradera,ska även ta och gå igenom prinsens kläder och lägga ut någon dag..

tittar även på gårdagens avsnitt utav familjen annorlunda :))

Älskling tränar och prinsen sover äntligen efter att ha blivit super ledsen över att pappa stängde dörren och åkte iväg och skulle inte alls sova eller dricka vällingen :(


/ M



Natt dags

Vårat lilla söt troll sover som en stock och kramar sin kudde så söt <3

Även älskling ligger bredvid och snarkar medan jag glor på tv men ska nog också försöka sova lite innan klockan ringer :p

Natti

/ M




Shopping

Lite nytt till fina prinsen ;))

Body ifrån Sofie, Tack ;))




Kväll

Blev en sväng till Sara och Molly fisen för lite kaffe och lek, medan älskling hjälpte farbror Viktor med bilen ;))

Nu är vi hemma igen och trötta, prinsen sover och jag slappar i soffan med huvudvärk till tre kronor innan läggdags...

/ M




Glad skit

Sitter här med en glad liten kille som äter pannkakor för första gången och dessutom själv, han är så glad och det går även bra, en hel del på golvet men även en hel del in i munnen ;))

Har haft besök utav farmor,gammelmormor och ganmelmormors syster, busat o lekt en massa ;))

/ M




Måndag igen

Har sovit som grisar hela natten och prinsen vakna inte förrens halv sex i morse och ville ha välling ;))

Nu har vi ätit både gröt och frukost, varit i tvättstugan och slängt i tre maskiner och nu ska vi börja plocka och fixa lite på övervåningen innan vi gör oss i ordning för dagen ;))

/ M




Kväll

Hemma igen efter att ha varit på bio med älskling <3

Blev att se nya Wallander, helt okej faktiskt :))

Prinsen sover gott utan välling imagen så frågan är hur natten blir ? :/ och vi slappar i soffan till tre kronor och jag är fortfarande förkyld men hoppas det är bättre i morgon ;))

/ M




2 år

Idag är det våran två års dag och vi började den men en lång och skön sovmorgon till halv tio, åt en mysig frukost och sen kom vår underbara prins hem..

Jag har konstaterat att vi hunnit med väldigt väldigt mycket på bara två år
•flyttat ihop
•skaffat barn
•flyttat till vår första gemensamma lägenhet
• förlovat oss
Dock känns det inte alls som två år utan mycket längre :p

Älskling har bjudit på god mat och ikväll ska vi på bio och prinsen får vara hemma och bli passad utav sin underbara farmor ;))

/ M




Bad och bastu kväll

Trots min dumma förkylning som smög sig fram igår och blev värre under natten så blev det en kväll med bad och bastu ute på lysingsbadet ;)) och jag ångrar verkligen inte att jag följde med, det var så skönt och förkylningen vart till och med bättre. Jippi ;))

Prinsen sover över hos sin underbara farmor inatt så nu hoppas jag på en skön sovmorgon och en hel natts sömn men ska nog inte vara några problem då ja är helt slut och tror ja kommer sova gott ..

Meeen innan vi sover blir det ett avsnitt utav tre kronor så klart ;))


Och jag saknar faktiskt min älskade prins här hemma men i morgon är han hemma igen ;))) <3

Tack alla för ikväll, det var grymt trevligt,god mat och dricka ;))

/ M




:/

Usch mår Inge vidare över huvudtaget, har varit trött och hängig hela kvällen och allt har bara varit extremt jobbigt ;p

Och jag som har planer för morgon dagen med roligheter men just nu känns det inte som det blir av :(( fuck!!

Nu ska jag i alla fall sova då ja e sjukt trött och hoppas på att må mycket mycket bättre i morgon !!!

/ M




11 månader <3

Idag blir våran prins hela 11 månader <3 vart har tiden tagit vägen ? Och igår tog han sina första steg och idag har han fortsatt att gå längre och längre sträcker, stolt mamma till en otroligt fin prins <3

Dagen har spenderats på stan med Sofie då vi var på jakt efter bikini men utan lyckat resultat blev det lite nytt till prinsen och han fick en sån super fin body utav Sofie, tack tack tack ;))

Efter stan köpte vi med oss god fika (som inte var så gott) och åkte hem till Viktor och fikade och prinsen busade en massa ;))

Nu tacos mys med älskling och ett glas vin och taggar inför morgon dagen ;))

/ M